Created on Monday, 15 Oct 2018 12:49:59

Des del Club Festibity s’ha organitzat una visita exclusiva per a patrocinadors Gold i Silver durant els dies 2 i 4 d’octubre al BSC per visitar el supercomputador MareNostrum, el més potent d’Espanya i un dels més potents d'Europa, considerant-se així, un dels més potents del món. Actualment, al centre hi treballen unes 400 persones en els àmbits de la ciència de la computació, ciències de la vida, ciències de la terra i aplicacions computacionals en ciència i enginyeria, i que es dediquen a la investigació, desenvolupament i gestió de les IT.

El degà de la FIB, Josep Fernández Ruzafa, ha donat la benvinguda personalment als patrocinadors i ha presentat la visita per donar pas als diferents ponents. Oriol Riu ha estat l’encarregat d’informar-los sobre el centre i la recerca que s’hi porta a terme, com els projectes de recerca que s’executen com: el canvi climàtic, les ones gravitacionals, la vacuna contra la sida… així com els reptes de futur als quals ha de fer front el BSC. Finalment, els patrocinadors han gaudit d’una xerrada amb un ponent d’intel·ligència artificial, el professor Ulises Cortés, on s’han analitzat els reptes que s’hi troben en la recerca d’IA com el deep learning, network analytics…

Pots veure més imatges de la visita a la secció del Club Festibity.

Aquesta i d’altres activitats dissenyades especialment per als col·laboradors o clients, associades amb la temàtica de l'esdeveniment, formen part dels avantatges per ser part del Club.Comparteix això:

21 de juny 2023

20a edició de la Festibity
21 de juny 2023

#20anys

Sobre nosaltres

"La gran festa de les tecnologies de la informació"

       

 

Contacte

Per a més informació:

festibity@festibity.com

T. 93 000 92 02