Created on Wednesday, 28 Nov 2018 13:07:49

La tradicional trobada-networking de patrocinadors de la mà del Club Festibity, celebrada el passat 26 de novembre a les oficines d’Universal Robots i a l’Hotel Princess de Barcelona, ha donat el tret de sortida a l’edició 2019, la RoboTIC. Que tindrà lloc el 28 de maig al TNC-Teatre Nacional de Catalunya.

Prop de 30 professionals i màxims representants d’empreses del sector TIC, com CISCO, DXC, Itteria, Telefónica, T-Systems, Accenture, Indra, IThinkUPC, Silk, Nae, NetApp, Nexica, NTT Communications o Mediacloud, tots ells acompanyats pel rector de la Universitat Politècnica de Catalunya, Francesc Torres, juntament amb David Ferrer, Secretari de Telecomunicacions, Ciberseguretat i Societat Digital, i per membres de la Junta de la FIB i FIB Alumni com Albert Herrero o el degà de la FIB, Josep Fernández Ruzafa. Tots ells es van deixar sorprendre per l’activitat organitzada a les oficines d’Universal Robots, amb una sessió d’introducció a la robòtica col·laborativa i programació de robots a les instal·lacions d’Universal Robots, on els assistents es van poder iniciar d’una forma senzilla i divertida de la mà de Jordi Pelegrí, Business Development Manager a Espanya i Portugal i Alejandro Climent, Director tècnic del sud d’Europa.

La reconversió dels llocs de treball amb l’arribada de l’automatització, l’evolució de la robòtica col·laborativa, dissenyada especialment per interactuar amb humans en un espai de treball compartit sense necessitat d'instal·lar grans mitjans de seguretat, i la formació en noves tecnologies són alguns dels temes que es van tractar a la trobada. I es que la nova edició de la Festibity exposarà els últims avanços en aquesta tecnologia cada vegada més estesa per tot el món que ens fa pensar que anem cap a una societat robòtica.

Aquesta i d’altres activitats dissenyades especialment per als col·laboradors o clients, associades amb la temàtica de l'esdeveniment, formen part dels avantatges per ser part del Club. Pots veure més imatges de la trobada a la secció del Club Festibity o al nostre Flickr.Comparteix això:

20 de juny 2023

20a edició de la Festibity
20 de juny 2023

#20anys

Sobre nosaltres

"La gran festa de les tecnologies de la informació"

       

 

Contacte

Per a més informació:

festibity@festibity.com

T. 93 000 92 02