You are here

Created on Tuesday, 26 Mar 2019 12:31:23

El científic nord-americà Vinton Cerf, considerat un dels pares d'internet, vicepresident de Google i un dels responsables per autoritzar el naixement del domini '.cat', ha rebut el 30è Premi Internacional Catalunya per la creació del protocol de dades TCP/IP en una cerimònia celebrada al Palau de la Generalitat amb presència del Molt Honorable President de la Generalitat, Quim Torra.

El Premi Internacional Catalunya distingeix les persones que han contribuït decisivament amb el seu treball creador a desenvolupar els valors culturals, científics o humans arreu del món. Aquesta edició hi han concorregut 109 candidatures de 50 països. És la primera vegada que es premia un tecnòleg. Els membres del jurat han valorat el fet que va ser el creador del protocol IP, en la base de totes les comunicacions per internet.

A l'acte hi han assistit el Rector de la Univeristat Politècnica de Catalunya, Francesc Torres i el vicerector, Miquel Soriano, així com el President de FIB Alumni, Benito Cerrillo i Josep Fernandez, Degà de la FIB – UPC.

Més info: https://web.gencat.cat/ca/actualitat/detall/Vinton-Cerf-rep-el-XXX-Premi...Comparteix això:

Esdeveniment

19 de Juny de 2018

16a edició de la Festibity
Dimarts 19 de Juny 2018
Teatre Nacional de Catalunya

Sobre nosaltres

"La gran festa de les tecnologies de la informació"

           

 

Contacte

Per a més informació:

festibity@festibity.com

T. 93 000 92 02