You are here

Created on Monday, 01 Apr 2019 15:59:40

Advanced Factories celebra la seva tercera edició, que tindrà lloc en el CCIB de Barcelona del 9 a l'11 d'abril. La cita d'aquest any girarà entorn de la intel·ligència industrial i s'exposaran les últimes innovacions en equips d'automatització, juntament amb les solucions de la quarta revolució industrial.

Aquest esdeveniment és el centre d'innovació per a la indústria 4.0. S’hi donen cita, any rere any, les empreses més innovadores que ajuden a impulsar la competitivitat gràcies a la presentació dels nous avenços en IIoT i la implantació de noves solucions en el sector industrial.

IThinkUPC hi serà present com a expositor juntament amb el seu partner Nexiona. Els visitants podran conèixer en el nostre estand (E509) els nostres casos d'èxit de combinació d’IIoT i intel·ligència artificial, tots casos reals que aborden problemàtiques tan diverses com la qualitat de producte, l'eficiència i l'estabilitat de processos, el manteniment predictiu, les millores de rendiment global de plantes industrials o la disminució de consums energètics.

En el marc d'aquest esdeveniment, Mauricio Echeverría Arístegui, Industry 4.0, IoT & Advanced Analytics Manager d’IThinkUPC, realitzarà la sessió POWER-EAF - Desarrollo de algoritmos de inteligencia artificial para reducir el consumo eléctrico en hornos de producción de acero el dimarts 9 d'abril, a les 15:15 h, en el Factory Innovation Theatre.

POWER-EAF és un dels projectes que constitueixen la iniciativa Data-Driven Steel 4.0 de CELSA Group. En aquesta sessió Mauricio descriurà com hem aconseguit caracteritzar automàticament les interrelacions entre les 400 variables del procés de fusió de ferralla i les seves afectacions/contribucions al consum elèctric del forn, aplicant tècniques d'intel·ligència artificial per modelitzar els diferents punts d'operació.

La trobada Advanced Factories reunirà a Barcelona més de 14.000 professionals de 25 països interessats en solucions per desenvolupar les fàbriques del futur. Per a això, l'esdeveniment posarà a la seva disposició més de 200 expositors i també una completa agenda de conferències que pronunciaran 180 speakers internacionals.

Més info al següent enllaç: https://www.ithinkupc.com/blog/assistirem-a-advanced-factories-esdeveniment-de-la-intelligencia-industrialComparteix això:

Esdeveniment

19 de Juny de 2018

16a edició de la Festibity
Dimarts 19 de Juny 2018
Teatre Nacional de Catalunya

Sobre nosaltres

"La gran festa de les tecnologies de la informació"

           

 

Contacte

Per a més informació:

festibity@festibity.com

T. 93 000 92 02