Created on Friday, 05 Apr 2019 10:16:16

Des d'aquest mes de gener, Benito Cerrillo, amb més de 25 anys d'experiència en el sector de les TIC, presideix FIB Alumni, l'associació d'Antics Alumnes de la Facultat d'Informàtica de Barcelona, un referent a la societat en els temes relacionats amb les tecnologies de la informació.

L’enginyer informàtic va prendre possessió del càrrec el passat gener prenent el relleu a Albert Herrero, president de FIB Alumni durant els darrers 4 anys.

 

Trajectòria del president

Enginyer en Informàtica per la UPC (1991) i PDD en IESE (2008). En l'actualitat és CIO a Vichy Catalan Corporation, Vicedegà de Nova Industrialització del Col·legi d'Enginyers en Informàtica de Catalunya, President de l'Associació Catalana d'Informàtica Industrial i Assessor Extern del InLab FIB de la UPC. Acumula experiència en companyies finals (RACC i Damm, on va ser CIO també), consultoria (CP Programari i SDG), professor en la UPC i amb diverses Startups de High-tech realitzant projectes des de la Universitat per a companyies líders en els seus sectors: indústria, retail i farma.

El nou president compta amb un equip format, majoritàriament, per professionals del sector de les TIC. La nova Junta es troba immersa ja en les tasques d’organització de temes de rellevància per a l’associació impulsant diferents activitats i seminaris, així com la organització de la Festibity, la festa de les Tecnologies de la Informació i la Comunicació, que enguany arriba a la seva 17a edició i uneix món acadèmic, empresarial i institucional.Comparteix això:

20 de juliol de 2023

Activitat Club Festibity 23-24!

20 de juliol - Trobada exclusiva amb Ricky Rubio

#20anys

Sobre nosaltres

"La gran festa de les tecnologies de la informació"

         

 

Contacte

Per a més informació:

festibity@festibity.com

T. 93 000 92 02