Created on Thursday, 09 May 2019 10:13:19

De nou, IThinkUPC patrocinador Silver de la 17a edició de la Festibity, serà present al gigaTIC, el principal congrés de Catalunya en matèria de millors pràctiques en govern i gestió de serveis TIC, que celebrarà la seva tretzena edició avui dijous 9 de maig, a la Torre Telefónica de Barcelona.

gigaTIC 2019, organitzat per itSMF Espanya a Catalunya i ISACA Barcelona, es presenta aquest any amb el lema "Transformació digital: lideratge i governança" i se centrarà en l'exposició de casos pràctics, tendències tecnològiques, metodologies i estàndards en gestió, govern i seguretat TI.

IThinkUPC és patrocinador d'aquest esdeveniment i disposa d'un estand a la zona d'expositors, on mostrarà als visitants els nostres serveis i solucions en l'àmbit dels Cloud & Managed Services.

També oferirà l'oportunitat de presentar i compartir l'experiència en la sessió Join the Resilience, que es durà a terme per Cristina Jerez, IT DevOps & Automation Consultant, i Emilio Ampudia, Service Operation & DevOps Lead, i que tindrà lloc a les 12:20 h a l'Auditori. En aquesta sessió mostrarà com les organitzacions poden potenciar la resiliència dels seus serveis TI, lligant l'automatització de respostes complexes a esdeveniments de monitoratge, dins d'un entorn DevOps.

 

Per a més informació podeu mirar la notícia original: https://www.ithinkupc.com/ca/blog/explicarem-com-sadopta-la-resiliencia-en-entorns-ti-al-gigatic-2019Comparteix això:

20 de juny 2023

20a edició de la Festibity
20 de juny 2023

#20anys

Sobre nosaltres

"La gran festa de les tecnologies de la informació"

       

 

Contacte

Per a més informació:

festibity@festibity.com

T. 93 000 92 02