You are here

Created on Thursday, 09 May 2019 10:13:19

De nou, IThinkUPC patrocinador Silver de la 17a edició de la Festibity, serà present al gigaTIC, el principal congrés de Catalunya en matèria de millors pràctiques en govern i gestió de serveis TIC, que celebrarà la seva tretzena edició avui dijous 9 de maig, a la Torre Telefónica de Barcelona.

gigaTIC 2019, organitzat per itSMF Espanya a Catalunya i ISACA Barcelona, es presenta aquest any amb el lema "Transformació digital: lideratge i governança" i se centrarà en l'exposició de casos pràctics, tendències tecnològiques, metodologies i estàndards en gestió, govern i seguretat TI.

IThinkUPC és patrocinador d'aquest esdeveniment i disposa d'un estand a la zona d'expositors, on mostrarà als visitants els nostres serveis i solucions en l'àmbit dels Cloud & Managed Services.

També oferirà l'oportunitat de presentar i compartir l'experiència en la sessió Join the Resilience, que es durà a terme per Cristina Jerez, IT DevOps & Automation Consultant, i Emilio Ampudia, Service Operation & DevOps Lead, i que tindrà lloc a les 12:20 h a l'Auditori. En aquesta sessió mostrarà com les organitzacions poden potenciar la resiliència dels seus serveis TI, lligant l'automatització de respostes complexes a esdeveniments de monitoratge, dins d'un entorn DevOps.

 

Per a més informació podeu mirar la notícia original: https://www.ithinkupc.com/ca/blog/explicarem-com-sadopta-la-resiliencia-en-entorns-ti-al-gigatic-2019Comparteix això:

Esdeveniment

19 de Juny de 2018

16a edició de la Festibity
Dimarts 19 de Juny 2018
Teatre Nacional de Catalunya

Sobre nosaltres

"La gran festa de les tecnologies de la informació"

           

 

Contacte

Per a més informació:

festibity@festibity.com

T. 93 000 92 02