Created on Thursday, 09 May 2019 13:40:11

Aquest any, més que mai, la Festibity serà el punt de trobada d'alguns dels principals CIOS del sector tecnològic, molts dels quals provinents d’importants empreses del sector.

En el marc d’una campanya amb les principals associacions i representants, des de la FIB i de FIB Alumni s’estan fent accions perquè la presència de CIOS en aquesta edició sigui molt representativa.

Com sempre, la Festibity és un acte de Networking, on prop de 600 professionals hi tenen cita. L'acte, que enguany dediquem a la robòtica i a la intel·ligència artificial, serà una excel·lent oportunitat de fer xarxa i establir contactes en el sector de les noves tecnologies.

La Festibity tindrà lloc el dimarts 28 de maig al Teatre Nacional de Catalunya sota el lema RoboTIC!, i permetrà conèixer els límits entre la tecnologia i l’ètica, entre els temes principals.

Revisa el Who is who per veure els noms dels assistents! No deixis passar aquesta magnífica oportunitat i inscriu-t'hi a: https://festibity.com/content/entrades/Comparteix això:

21 de juny 2023

20a edició de la Festibity
21 de juny 2023

#20anys

Sobre nosaltres

"La gran festa de les tecnologies de la informació"

       

 

Contacte

Per a més informació:

festibity@festibity.com

T. 93 000 92 02