Created on Monday, 13 May 2019 12:02:22

La seguretat s’està convertint en un dels principals punts crítics per a les empreses des d‘un punt de vista d’IT, de negoci i de reputació corporativa. Cada cop hi ha més empreses que busquen solucions que incloguin alts estàndards de seguretat. Conscient d’aquesta tendència, MEDIACLOUD, patrocinador Silver de la 17a edició de la Festibity, ha fet un esforç important addicional per complir les exigències més elevades que existeixen en la matèria i s’ha certificat en nivell ALT segons les rigoroses exigències del Esquema Nacional de Seguretat (ENS). 

La certificació ENS avalua les més de setanta mesures de seguretat organitzatives, operacionals i de protecció segons el criteris del Centre de Criptologia Nacional, entitat que forma part de CNI.

En aconseguir aquesta certificació de nivell ALT, MEDIACLOUD consolida la seva trajectòria com a centre d’alt rendiment tecnològic. Aquest camí cap a l’excel·lència IT ja va partir des de la seva concepció, en tenir la Certificació TIER III en la construcció del Centre de Dades, i es va consolidar en la seva operativa amb fites com, per exemple, ser els primers a escala nacional de tenir la certificació Cloud Verified de vMWare o ser pioners en operar el primer Azure Stack de la península, l’aposta tecnològica clau de Microsoft per desenvolupar l’Edge computing.

Reconeguda pels principals fabricants com un Partner de primer nivell, els acords bilaterals de MEDIACLOUD inclouen empreses de primer nivell com les mencionades VMWARE i MICROSOFT, i d’altres punteres con NETAPP, ORACLE, DELLEMC o CISCO. Per aquesta raó, MEDIACLOUD està actualment en condicions per operar en mode 24/7 sistemes Cloud amb totes les configuracions disponibles, sistemes de seguretat i analítica de dades.

Per a més informació: https://soluciones.mdcloud.es/ebook-seguridad-cloudComparteix això:

21 de juny 2023

20a edició de la Festibity
21 de juny 2023

#20anys

Sobre nosaltres

"La gran festa de les tecnologies de la informació"

       

 

Contacte

Per a més informació:

festibity@festibity.com

T. 93 000 92 02