Created on Wednesday, 05 Jun 2019 10:52:19

MEDIACLOUD, empresa patrocinadora de la 17a Festibity, ha rebut la certificació Cloud Verified de VMware Cloud Providers & Solutions, que els distingeix com els primers a tot l'estat que ofereix un fàcil accés a tot el set de capacitats d'infraestructura interoperable Cloud de VMware que s'entrega com a servei.

Aquesta distinció està dedicada només a les empreses que tenen una solució completa de vmware per gestionar les tecnologies de informació en Centres de Dades Cloud de nova generació i alt rendiment. L'equipament avançat de MEDIACLOUD permet que les dades i càrregues de treball en Cloud no surtin de la ciutat de Barcelona. Aquest serveis inclouen no només emmagatzemant local, sinó també gran capacitat de computació, alta seguretat i comunicacions de molt baixa latència.

A més, gràcies a les seves solucions Multi-Cloud, MEDIACLOUD és capaç de coordinar serveis Cloud tant locals com globals per a qualsevol empresa catalana des del centre mateix de Barcelona. D’aquesta manera, les empreses no han de contactar amb múltiples proveïdors internacionals a través de diferents plataformes. El resultat es que s’interactua amb un únic interlocutor Cloud de proximitat que dona serveis 24/7 per a totes les plataformes permetent la mobilitat de dades entre tot tipus de proveïdors Cloud.

Per a més informació: https://soluciones.mdcloud.es/ebook-vmwareComparteix això:

20 de juny 2023

20a edició de la Festibity
20 de juny 2023

#20anys

Sobre nosaltres

"La gran festa de les tecnologies de la informació"

       

 

Contacte

Per a més informació:

festibity@festibity.com

T. 93 000 92 02