You are here

Created on Wednesday, 05 Jun 2019 10:52:19

MEDIACLOUD, empresa patrocinadora de la 17a Festibity, ha rebut la certificació Cloud Verified de VMware Cloud Providers & Solutions, que els distingeix com els primers a tot l'estat que ofereix un fàcil accés a tot el set de capacitats d'infraestructura interoperable Cloud de VMware que s'entrega com a servei.

Aquesta distinció està dedicada només a les empreses que tenen una solució completa de vmware per gestionar les tecnologies de informació en Centres de Dades Cloud de nova generació i alt rendiment. L'equipament avançat de MEDIACLOUD permet que les dades i càrregues de treball en Cloud no surtin de la ciutat de Barcelona. Aquest serveis inclouen no només emmagatzemant local, sinó també gran capacitat de computació, alta seguretat i comunicacions de molt baixa latència.

A més, gràcies a les seves solucions Multi-Cloud, MEDIACLOUD és capaç de coordinar serveis Cloud tant locals com globals per a qualsevol empresa catalana des del centre mateix de Barcelona. D’aquesta manera, les empreses no han de contactar amb múltiples proveïdors internacionals a través de diferents plataformes. El resultat es que s’interactua amb un únic interlocutor Cloud de proximitat que dona serveis 24/7 per a totes les plataformes permetent la mobilitat de dades entre tot tipus de proveïdors Cloud.

Per a més informació: https://soluciones.mdcloud.es/ebook-vmwareComparteix això:

Esdeveniment

19 de Juny de 2018

16a edició de la Festibity
Dimarts 19 de Juny 2018
Teatre Nacional de Catalunya

Sobre nosaltres

"La gran festa de les tecnologies de la informació"

           

 

Contacte

Per a més informació:

festibity@festibity.com

T. 93 000 92 02