Created on Monday, 02 Dec 2019 13:20:39

Des del Club Festibity es va organitzar una visita exclusiva per a patrocinadors Gold i Silver durant els dies 12 i 14 de novembre a la Sala Conjunta de Comandament de la Guàrdia Urbana situada al carrer Lleida de Barcelona. En aquesta sala, inaugurada l’any 2005 coincidint amb el desplegaments dels Mossos d’Esquadra a la ciutat, es gestionen unes 2.500 trucades diàries dirigides a la Guàrdia Urbana, als Mossos d’Esquadra, als bombers i al SEM (Sistema d’Emergències Mèdiques).

El gerent de l’Institut Municipal d’Informàtica (IMI), Paco Rodríguez, va donar la benvinguda a tots els assistents i seguidament Manel de Losada, Cap de Projecte de l’IMI adscrit a la Guàrdia Urbana, va ser l’encarregat d’explicar la utilització que es realitza de les TIC en la gestió d’emergències.

En concret s’utilitza el Mycelanium, un sistema de gestió d’incidents i emergències que es va posar en producció l’any 2009. L’objectiu principal que es persegueix amb aquest sistema és retallar el temps de resposta davant d’una emergència, que actualment es troba en els 8 minuts (temps des de que es rep la trucada i fins que l’equip arriba al lloc de l’emergència).

Però la importància de les TIC en la gestió d’emergències no acaba amb el Mycelanium i s’utilitzen altres sistemes com el Kartasig, un navegador específic per emergències que utilitzen els bombers i que permet, per exemple, posar-se en contra direcció.

També van participar com a ponents Josep Clotet, Responsable de Sistemes d’Informació de la Gerència de Seguretat i Prevenció de l’Ajuntament de Barcelona, Joan Carles Oliva, Responsable de la Sala Conjunta de Comandament del carrer Lleida i Ermenegild Giménez, cap de l’Àrea de Telecomunicacions de l’Ajuntament.  

Pots veure més imatges de la visita a la secció del Club Festibity.  

Aquesta i d’altres activitats dissenyades especialment per als col·laboradors o clients, associades amb la temàtica de l'esdeveniment, formen part dels avantatges per ser part del Club.

Han gaudit d'aquesta experiència:Altran, Carver, DXC, Expert System, Generalitat de Catalunya, I think UPC, Minsait, Netapp, Nexica Ecnocom, NTT, Telefònica i T-Systems.

 Comparteix això:

20 de juny 2023

20a edició de la Festibity
20 de juny 2023

#20anys

Sobre nosaltres

"La gran festa de les tecnologies de la informació"

       

 

Contacte

Per a més informació:

festibity@festibity.com

T. 93 000 92 02