Created on Thursday, 05 Dec 2019 12:37:46

HelpSystems i IThinkUPC han signat un acord pel qual IThinkUPC esdevé partner integrador d'Automate, la solució d'automatització robòtica de processos (RPA) de HelpSystems.

HelpSystems és una companyia, amb més de 25 seus arreu del món, que desenvolupa solucions potents i fàcils d'usar per a tot tipus d’organitzacions i sectors. El seu software simplifica les operacions diàries i ajuda a estalviar temps i reduir costos als seus clients. Més de 17.000 organitzacions de tot el món confien en HelpSystems per facilitar la vida de les TI i mantenir-ne el funcionament operatiu.

IThinkUPC, empresa de consultoria i serveis avançats de software de la Universitat Politècnica de Catalunya, creen solucions que ajuden les organitzacions a construir el seu futur i a ser més competitives millorant la vida dels seus clients i empleats. Són especialistes en el desenvolupament d'aplicacions, la governança de les TI i l'automatització de processos mitjançant tecnologies d'intel·ligència artificial (RPA i serveis cognitius).

La solució d'RPA Automate de HelpSystems, complementa el seu enfocament per implementar solucions d'automatització escalables, integrals, fàcils d'usar i que maximitzin el ROI de les organitzacions. Automate aporta la capacitat de desplegar ràpidament robots autònoms que executen processos de negoci de forma parcial o total. A més, pot incorporar tecnologies com la IA i l'aprenentatge automàtic per automatitzar tasques rutinàries i de gran volum.

Des d'IThinkUPC, com a partner de HelpSystems, s’integrarà la solució Automate per agilitzar els processos i reduir la càrrega de treball manual dels seus clients. El servei que ofereixen és integral: 

  • Assessoria i consultoria per a la identificació i selecció dels processos que s'han d'automatitzar.
  • Implantació de l'eina RPA Automate i automatització dels processos.
  • Capacitació del personal en la governança i l'operació dels processos RPA.


Comparteix això:

20 de juny 2023

20a edició de la Festibity
20 de juny 2023

#20anys

Sobre nosaltres

"La gran festa de les tecnologies de la informació"

       

 

Contacte

Per a més informació:

festibity@festibity.com

T. 93 000 92 02