Des del passat 28 de gener, IThinkUPC passa a formar part del programa de partners de Moodle.

Moodle és la plataforma d’e-learning de codi obert més utilitzada del món. Permet als formadors crear un espai en línia ple d'eines i continguts diferents per a l'aprenentatge col·laboratiu.

Llançat per primera vegada el 2001 pel seu CEO i fundador, Martin Dougiamas, Moodle s'usa en l'actualitat a tot el món i és una solució d'aprenentatge clau tant en les principals institucions educatives, com The Open University (Regne Unit), Monash University i Columbia University, com també en corporacions privades i en grans organitzacions públiques, com les Nacions Unides, el Govern del Regne Unit i la força de defensa dels EUA.

IThinkUPC és l'empresa de consultoria i serveis avançats de software de la Universitat Politècnica de Catalunya (UPC), i, mitjançant la seva línia de coneixement TALENTS by IThinkUPC, ajuda al creixement de les persones en les organitzacions creant solucions digitals i serveis de consultoria a la seva mida. Tot això combinant el talent i el coneixement generat a la UPC amb l'experiència dels seus més de 200 professionals, adquirida treballant des de fa més de 20 anys en projectes i empreses líders.

En l'àmbit de solucions per a l'aprenentatge en línia, a IThinkUPC posseeix una extensa experiència ajudant múltiples organitzacions públiques i privades a millorar els seus processos de formació. Són l'empresa de referència a Espanya i Andorra per la seva experiència i qualitat, amb milers d'usuaris que gaudeixen en l'actualitat del seu servei de plataforma d’e-learning basada en Moodle. Fruit d'això, en l'edició de 2012 de l’ITworldEdu, el congrés anual sobre innovació tecnològica en l'àmbit educatiu, van ser guardonats per la solució ATENEA, el campus virtual basat en Moodle que han desenvolupat per a la UPC i que ofereix servei a 35.000 estudiants i 2.600 membres del professorat.

Amb la seva incorporació com a partners a la xarxa de socis i serveis de Moodle a Espanya, podran seguir contribuint de manera més directa en el desenvolupament del producte per continuar consolidant-lo com la plataforma d'aprenentatge de referència al nostre país. Així mateix, aspiren a seguir creixent per continuar sent líders i referents en la implantació de solucions d'aprenentatge basades en Moodle, tant en grans corporacions privades i organitzacions públiques com en el sector educatiu.Comparteix això:

21 de juny 2023

20a edició de la Festibity
21 de juny 2023

#20anys

Sobre nosaltres

"La gran festa de les tecnologies de la informació"

       

 

Contacte

Per a més informació:

festibity@festibity.com

T. 93 000 92 02