Created on Monday, 09 Mar 2020 15:32:00

El passat 5 de març va tenir lloc la ja tradicional trobada-networking de patrocinadors de la mà del Club Festibity. La trobada, celebrada al Palau de la Música Catalana, va donar el tret de sortida a la 18a edició de la Festibity, ParTICipa en reptes TIC Solidaris. Una edició que tindrà lloc l’11 de juny a l’Estació del Nord.

Prop de 50 professionals i màxims representats d’empreses del sector TIC com Cisco, Telefònica, Seidor, DXC o T-Systems van gaudir d’aquesta trobada i van ser acompanyats pel rector de la Universitat Politècnica de Catalunya, Francesc Torres, pel president de FIB Alumni, Benito Cerrillo, el degà de la FIB, Josep Fernández i per altres membres de la junta de FIB Alumni. Tots ells es van deixar sorprendre per la màgia d’aquesta perla arquitectònica del modernisme català, l’única sala de concerts declarada Patrimoni Mundial per l’UNESCO. 

Un cop finalitzada la visita guiada, va tenir lloc un dinar al restaurant El Mirador del Palau durant el qual es va anunciar el tema, la data i el lloc de la propera edició de la Festibity. ParTICipa en reptes TIC solidaris serà el lema de la 18a edició de la Festibity que es celebrarà l’11 de juny a l’Estació del Nord. Una edició que vol ser un altaveu de diferents iniciatives solidàries on la tecnologia hi juga un paper rellevant i que permetrà conèixer el paper de la tecnologia en la recerca, en iniciatives tranversals i, en  definitiva, amb un impacte positiu a la societat. A més a més, es farà donació del 25% dels ingressos de patrocini a projectes TIC solidaris.

Un dels projectes protagonistes serà la Fundació Ricky Rubio i es comptarà amb la presència del mateix Ricky el dia de la gala. Per aquest motiu, a la trobada també hi van assistir el seu pare i president de la Fundació, Esteve Rubio, i el seu director, Josep Cortada.

Aquesta i d’altres activitats dissenyades especialment per als col·laboradors o clients, associades amb la temàtica de l'esdeveniment, formen part dels avantatges de ser part del Club. Pots veure més imatges de la trobada a la secció del Club Festibity.

Estigueu ben atents a les activitats del Club, al Twitter de la @Festibity i al hashtag #ParTICipa perquè us anirem donant les darreres notícies però sobretot, ja podeu reservar les vostres agendes!Comparteix això:

20 de juny 2023

20a edició de la Festibity
20 de juny 2023

#20anys

Sobre nosaltres

"La gran festa de les tecnologies de la informació"

       

 

Contacte

Per a més informació:

festibity@festibity.com

T. 93 000 92 02