Created on Monday, 29 Jun 2020 11:08:56

De les situacions de desequilibri econòmic sorgides pel tancament de les activitats neix www.acords.online, una solució tecnològica que fomenta una negociació dinàmica entre les parts dels contractes que han estat afectades pel decret d’alarma.

Aquesta eina vol atorgar el protagonisme de la recuperació econòmica als agents que conformen el teixit empresarial.

En un escenari incert que invita al bloqueig en la presa de decisions, apel·lem a fer un exercici actiu d’intel·ligència empresarial, recolzat pel suport d’una ingent normativa europea i la doctrina espanyola majoritària i més recent, que impulsi processos de negociació basats en la bona fe.

Cap agent econòmic que no hagi tancat acords per mantenir vius els seus contractes pot ignorar aquesta eina. Negociar ha esdevingut no només una obligació, sinó també un exercici de responsabilitat.

El funcionament és ben senzill:

   • Els proveïdors s’hi han de registrar i enviar als seus clients un potent missatge de confiança en la relació comercial existent que s’ha vist afectada per l’emergència del COVID-19.

   • El sistema de la plataforma filtra les peticions de negociació dels clients, en funció de les activitats afectades i per un temps determinat. Si hi ha volum de proveïdors, es permetrà               que els empresaris i autònoms visualitzin la viabilitat de salvar el negoci abans de rendir-se, acudir a l’auxili judicial o acabar malvenent-lo.

L'enginyer en informàtica Benito Cerrillo, president del Club FIB Alumni, juntament amb InLab FIB de la UPC, i l'advocada Francesca López-Pinto, han desenvolupat aquesta solució oberta i transparent. Acords.online va de la mà de Covid Warriors, que col·labora amb aquesta iniciativa a fi d'ajudar a superar els problemes jurídics, sanitaris i socials de la pandèmia. El creatiu Jordi Comas Montseny, el desenvolupador Rafel Miró Gris, acrosslegal.com, aronte.com i nominalia.com han col·laborat desinteressadament en el desenvolupament i manteniment de la plataforma.Comparteix això:

12 de juny de 2024

21a Festibity

12 de juny de 2024

#ITalent

Sobre nosaltres

"La gran festa de les tecnologies de la informació"

         

 

Contacte

Per a més informació:

festibity@festibity.com

T. 93 000 92 02