Created on Wednesday, 01 Jul 2020 10:34:43

Posposem la celebració de la 18a Festibity al juny del 2021 però mantenim i ampliem les activitats i accions del Club Festibity sota el lema ParTICipa. Els nous reptes de les TIC

La 18a Festibity s’havia de celebrar el passat mes de juny. Finalment, per un sentit de responsabilitat vinculat a l’actual situació d’incertesa, i després d’haver-nos plantejat celebrar-la al mes d’octubre, ni que fos amb un aforament més reduït, hem decidit posposar-la al mes de juny del 2021.

Tot i això, volem seguir sent un punt de trobada, networking i posada en valor de la comunitat TIC. És amb aquest objectiu que engeguem una nova edició del Club Festibity amb un seguit d’actuacions i trobades adaptades a les circumstàncies del moment.

Sota el nom ParTICipa. Els nous reptes de les TIC, les activitats i accions del Club Festibity es desenvoluparan durant el segon semestre del 2020 i la primera meitat del 2021 i van dirigides a empreses i institucions relacionades amb les TIC. Les organitzacions col·laboradores participaran d’experiències exclusives de networking amb els principals agents del sector, d’accions orientades a posar en valor les TIC, de suport i avantatges en la captació de talent i d’accions de difusió encaminades a enfortir la seva marca, entre d’altres.  A continuació alguns exemples d’activitats:

          ♦Trobada presencial amb Ricky Rubio (Fundació Ricky Rubio)
          ♦Visita a la nova seu del Barcelona Supercomputing Center (BSC)
          ♦Jornada amb CIOS al Port de Barcelona
          ♦Menció a una iniciativa Solidària COVID 19

Aquest 2020 coincideix, a més, amb l’inici de la celebració del 50 aniversari de la UPC, i per aquest motiu volem implicar a tota la comunitat de la UPC. A més a més, també volem apos­tar per posar en valor el paper fonamental que estan jugant les TIC arran de les dificultats sorgides pel COVID-19.

El Club Festibity és Networking.
El Club Festibity és Talent.
El Club Festibity és Solidaritat.
El Club Festibity és Comunitat.

Consulteu els detalls i animeu-vos a participar!  Dossier Club Festibity 2020-21Comparteix això:

17 de novembre de 2023

UPCTalk!

17 de novembre - Trobada exclusiva partners Prèmium amb el rector de la UPC!

#20anys

Sobre nosaltres

"La gran festa de les tecnologies de la informació"

         

 

Contacte

Per a més informació:

festibity@festibity.com

T. 93 000 92 02