Created on Tuesday, 24 Nov 2020 17:39:28

Notícia facilitada per Econocom Nexica 

Econocom Nexica lliura tablets a Càritas per oferir oportunitats laborals als més necessitats. 

Segon lliurament de tablets a Càritas Barcelona. Amb ETICDATA, hem tornat a sumar i aquest matí hem entregat els dispositius a Càritas. Aniran destinats al projecte Espai Obert de Recerca de Feina, del programa d'acompanyament i orientació sociolaboral de Càritas, dirigit a persones en risc d'exclusió social.

L'objectiu és la inserció laboral. Per aquest motiu, els usuaris practiquen com fer una entrevista telemàtica i es realitzen tutories individuals mitjançant videoconferència per fer un bon seguiment de cada usuari.

El coneixement del món laboral obre portes per aconseguir una feina i la creació d'espais per a la recerca de feina, ni que siguin telemàtics, és vital.

Les tablets són un element bàsic per superar la bretxa digital i donar oportunitats a les persones que més ho necessiten.

Des d'Econocom Nexica estem contents de poder ajudar i fer un món millor, de posar el nostre granet de sorra i compartir una estona amb aquest gran equip: La vostra visió ens fa més conscients i sensibles a la realitat.Comparteix això:

20 de juny 2023

20a edició de la Festibity
20 de juny 2023

#20anys

Sobre nosaltres

"La gran festa de les tecnologies de la informació"

       

 

Contacte

Per a més informació:

festibity@festibity.com

T. 93 000 92 02