Created on Thursday, 10 Dec 2020 10:24:08

Notícia facilitada per Econocom Nexica 

  • Penteo destaca de Nexica el creixement orgànic i la proximitat amb el client.
  • Els serveis cloud s'han convertit en un factor clau d'èxit durant la crisi de la Covid-19 com a elements d'alt valor per garantir la resiliència i la rapidesa de resposta i adaptació per a la continuïtat de les empreses.

Econocom Nexica es consolida entre els 8 proveïdors més rellevants d'Espanya en l'edició 2020 de l'Univers Penteo Cloud. La firma d'anàlisi destaca com fortaleses que Nexica continua creixent de manera orgànica fruit del seu bon fer i de la incorporació de solucions en el lliurament dels seus serveis.

Segons Penteo, la necessitat de comptar amb integradors cloud és un factor clau per a l'èxit, en un mercat madur, però alhora molt dinàmic i amb talent escàs.

Econocom Nexica està creixent i transformant la seva cartera de clients mitjançant serveis avançats i projectes de migració d'infraestructura, amb un model de provisió de IaaS públic molt atractiu en termes de la relació preu / rendiment i de la protecció de dades locals. A el mateix temps, el proveïdor cloud manté els seus valors principals de proximitat, flexibilitat i agilitat per adaptar-se a les necessitats de cada client en l'execució dels seus projectes.

"La clau del nostre èxit és la confiança que ens dipositen els nostres clients i això és el que ens fa líders en el sector TI. Cada vegada més empreses confien en el nostre cloud, els nostres centres de processament de dades i els nostres serveis avançats en infraestructures, gràcies a unes infraestructures i un equip que funciona com a extensió del propi departament corporatiu de sistemes. Treballem amb els CIO colze a colze, des de la proximitat i la nostra experiència en cloud híbrida, garantint migracions fiables i prioritzant la seguretat en tot moment. La tranquil·litat dels nostres clients és el primer ", afirma Marc Granados, director comercial i de màrqueting de Econocom Nexica.

Granados destaca que "Nexica és pionera en informàtica en núvol i porta més de 6 anys a l'Univers Penteo com una de les companyies referents de el sector amb més projecció i plenament consolidada. A més a més, des que l'any 2015 ens vam integrar a Econocom Group, estem aconseguint projectes de més volum i més ambiciosos en el bon sentit de la paraula".

Penteo cada any publica el seu Univers Cloud on valora el posicionament dels principals proveïdors d'aquest sector. La firma espanyola analitza el posicionament relatiu dels proveïdors cloud a Espanya en funció de quatre dimensions: capacitats, prestacions, projecció i qualitat percebuda, segons 9 factors formats per 33 indicadors i més de 125 preguntes respostes a contestar per part dels proveïdors.

Aquest primer anàlisi es combina amb entrevistes personals realitzades als CIO i / o responsables de serveis tecnològics de les empreses espanyoles o multinacionals amb operacions de tecnologia presents a Espanya. Al costat de Econocom Nexica, l'Univers Penteo 2020 està integrat per Accenture, Atos, Fujitsu, IBM, Linke, T-Systems i Telefónica.

La crisi de la Covid-19 s'ha posicionat la informàtica en núvol, els seus integradors i les àrees IT de les organitzacions com a elements d'alt valor per garantir la resiliència i la rapidesa de resposta i adaptació per a la continuïtat dels negocis. Segons Penteo, en els propers mesos veurem créixer els serveis de disaster recovery al cloud. En aquest sentit, Econocom Nexica confirma que el backup i el DRS són dues de les seves solucions més demandades ja que donen cobertura a les aplicacions crítiques i dades dels seus clients.

Consúltala en castellano en la web de Econocom NexicaComparteix això:

12 de juny de 2024

21a Festibity

12 de juny de 2024

#ITalent

Sobre nosaltres

"La gran festa de les tecnologies de la informació"

         

 

Contacte

Per a més informació:

festibity@festibity.com

T. 93 000 92 02