Created on Friday, 11 Dec 2020 10:54:38

Nota de premsa facilita per Indra 

  • Indra impulsa el seu compromís social i proposa als seus professionals diferents accions per un "desembre solidari".
  • Reforça la important acció social que ve desenvolupant des del començament de la crisi del coronavirus amb l’ajuda dels seus treballadors, als que facilita la participació en nombroses iniciatives que contribueixen a millorar la vida de les persones més vulnerables.

Des de la arribada del coronavirus, Indra ha posat en marxa nombroses iniciatives solidaries, en el marc de la seva acció social, encaminades a pal·liar les conseqüències que la crisi està deixant, especialment, a les persones més vulnerables. Més de 10.000 tablets donades a menors en risc social de totes les comunitats autònomes d’Espanya per ajudar-los a les seves feines escolars, una nova plataforma per facilitar l’educació online de nens amb discapacitat neurològica o la recaptació de prop de 270.000 euros en un crowdfunding solidari destinat a 10 reconegudes ONGs han sigut alguns dels assoliments aconseguits per Indra i els seus  treballadors en benefici d’aquestes persones.

La prolongació d’una crisi que segueix causant estralls i la proximitat de les dates nadalenques han fet que Indra reforci aquest compromís social i posi en marxa una campanya, denominada “Desembre solidari”, amb l’objectiu de facilitar als seus professionals la participació en diferents accions que contribueixen a millorar la vida de las persones que en aquests moments més ho necessiten. I per això, tornarà a comptar amb importants organitzacions del tercer sector, els millors aliats per que l’acció social compleixi el seu propòsit, ja que coneixen les necessitats reals de la societat i són capaços de donar la millor resposta.

Una de les activitats previstes per tots els treballadors d'Indra al món, és un concurs per elaborar les targes de felicitació de Nadal i Any Nou d'Indra, en el que els guanyadors de cada categoria, a més de rebre un premi per ells, comptaran amb regals solidaris que aniran destinats a Aldees Infantils SOS. A més, els dibuixos dels participants s’utilitzaran per guarnir residencies de gent gran, a través de la col·laboració amb la ONG Grans Amics. Mitjançant aquesta organització també es faran arribar a la gent gran cartes de recolzament i contes escrits per professionals d'Indra, que es llegiran en activitats en grup per que se sentin acompanyats.

Las mesures de seguretat imposades per la Covid convertiran en virtual el mercat solidari amb el que Indra pretén animar als seus professionals a comprar productes oferts per entitats com l'Associació Espanyola contra el Càncer (AECC), Alapar, Dalma, Juegaterapia, DogPoint o Afrikable, amb la finalitat de recaptar fons. A través d’una landing page, creada específicament per aquest “Desembre solidari”, els professionals podran accedir al mercat i adquirir els seus regals nadalencs, contribuint a la vegada a diferents fins socials.

Indra proposa també als seus treballadors que s’afegeixin a la recollida de fons online per la campanya de Creu Roja “Con tu ayuda, tienen mucho que aprender”, que promou l’ús de jocs i joguines com eina educativa i de transmissió de valors, perquè cap nen es quedi sense joguines a aquestes dates.

Igualment, els professionals podran donar ordinadors portàtils i tablets a través de la campanya “Aquestes festes regala educació” de Labdoo.org, una plataforma global col·laborativa sense ànim de lucre que permet fer arribar portàtils en desús carregats amb aplicacions educatives a escoles de tot el món, de manera distribuïda i sense generar emissions de CO2 addicionals al planeta.

  • Iniciativa viral, inclusiva i global    

Indra llençarà un repte viral a través de xarxes socials per contribuir a que a les taules de les famílies més vulnerables no els manqui el menjar aquest Nadal. La companyia reptarà als usuaris a afegir-se a la campanya i compartir a les xarxes una imatge d’un plat que hagin cuinat amb l’etiqueta #hoycocinoporti. Per cada plat publicat a xarxes amb el hashtag de la campanya, Indra donarà un menú solidari a través de la Federació Espanyola de Bancs d’Aliments (FESBAL) a famílies en risc d’exclusió social a Espanya.

Per sensibilitzar als seus professionals i mostrar la seva aposta per la diversitat, Indra ha ideat també, juntament amb la Fundació Juan XXIII Roncalli, un “masterchef inclusiu”, una activitat online en família, que s’ emmarca en el Give&Gain, Setmana de la Acció Solidaria i el Voluntariat de les Empreses organitzada per Forética.

Addicionalment, la Fundació Juan XXIII Roncalli, que contribueix a la formació i inclusió social i laboral de persones amb discapacitat intel·lectual, serà la beneficiaria de l’últim marató solidari de l’any organitzat per Minsait, una companyia d' Indra, a través de Mates, iniciativa que fomenta el companyia, el reconeixement entre professionals i valors com la excel·lència professional, la empatia i la solidaritat.

Amb l’objectiu de fer del “Desembre solidari” una iniciativa global d'Indra, a més de les diferents accions locals que organitza la filial de cada país en el que Indra té presència i del concurs per elaborar les targes nadalenques que està obert a tots ells, el 17 de desembre tindrà lloc un concert solidari virtual protagonitzat per professionals d'Indra de tot el món amb coneixements musicals. La finalitat és recaptar fons per ajudar a famílies i nens vulnerables a través de set ONGs d’ Argentina, Brasil, Xile, Espanya, Itàlia, Portugal i Perú.

Indra és una empresa socialment responsable i compromesa amb el desenvolupament sostenible. Ha posat en marxa aquest “Desembre solidari” com part de la seva acció social i de l’impuls a la participació activa dels seus professionals a accions solidaries en el marc de la seva transformació cultural, que busca convertir a Indra en la empresa més motivadora i estimulant pels professionals i potenciar el seu impacte positiu. Amb aquesta acció, Indra canalitza els esforços dels seus professionals a l’hora de contribuir a la societat en un moment especialment delicat degut a la pandèmia.

  • Resposta davant la crisi de la Covid-19

Des del començament de la crisi del coronavirus, Indra està treballant per donar la millor resposta tant cap als seus professionals, com cap als seus clients i cap a la societat en general.

Indra ha facilitat als seus professionals el treball des del domicili i ha llençat tota una bateria de serveis per afavorir el seu treball i la seva vida personal. Ha garantit com a companyia les seves capacitats intactes i el seu alt nivell de servei als clients, ha adaptat les seves solucions existents al context actual i ha desenvolupat en temps rècord solucions tecnològiques per donar resposta als nous reptes en matèria de salut o seguretat.

En quant a les accions amb gran repercussió social, Indra ha donat mes de 10.000 tablets a menors de totes les comunitats autònomes d’ Espanya que es troben en alguna situació de vulnerabilitat o risc social, per ajudar-los en les seves feines escolars. També ha aconseguit una recaptació de prop de 270.000 euros en un crowdfunding solidari, organitzat en col·laboració amb 10 importants ONGs reconegudes per la seva labor social, per contribuir a millorar la situació dels mes vulnerables. Igualment, voluntaris d'Indra han creat una plataforma per facilitar la educació online de nens amb discapacitat neurològica en col·laboració amb la Fundació Querer, la Escuela Universitaria de Diseño, Innovació y Tecnología (ESNE) y la startup Smartmind.

Indra ha promogut una pluja d’idees dels seus professionals davant la Covid; ha publicat a través de SIA, una companyia d'Indra, una web amb recomanacions de ciberseguretat per ciutadans, famílies i empreses; i ha recolzat propostes solidaries que han nascut des de la iniciativa particular d'alguns dels seus professionals, per exemple, per la impressió en 3D de viseres protectores i altres materials pel sector sanitari.Comparteix això:

17 de novembre de 2023

UPCTalk!

17 de novembre - Trobada exclusiva partners Prèmium amb el rector de la UPC!

#20anys

Sobre nosaltres

"La gran festa de les tecnologies de la informació"

         

 

Contacte

Per a més informació:

festibity@festibity.com

T. 93 000 92 02