Created on Thursday, 17 Dec 2020 15:07:46

Article escrit per Carver 

Moltes empreses perden avui en dia moltes hores en processar dades de forma manual. No obstant això, ara és possible agilitzar aquests processos gràcies a RPA (Automatització de Processos Robotitzats).

Vegem-ho així, un sistema RPA estandarditza i automatitza processos de negoci, per executar-los un cop i un altre, minimitzant l'error humà, el temps i els costos involucrats, i enfocant els empleats en tasques de major valor afegit.

RPA és ideal per automatitzar tasques senzilles i repetitives. Però què passa quan aquests processos es tornen complexos i necessiten capacitat d’interpretació i presa de decisions? És aquí on entra en joc la IA (Intel·ligència Artificial), la qual té la capacitat d'aprendre, raonar, corregir i millorar aquests processos.

El fet que moltes organitzacions maneguin dades estructurades (fulls de càlcul, registres, inventaris, etc.) i dades no estructurades (correus electrònics, publicacions RRSS, etc.), fa que sigui necessari l'ús de tots dos camps (RPA i IA) per automatitzar de forma completa un procés d'extrem a extrem.

Un exemple proper per a nosaltres és la Minerva, que és un producte desenvolupat a Carver per al processament del llenguatge natural (NLP). Consisteix en un motor NLP i una aplicació web perquè usuaris de negocis puguin configurar-lo. El producte permet l'automatització de processos de negoci que requereixen Intel·ligència Artificial per prendre decisions a partir d'entrades de text en qualsevol format (fulls d'Excel, correus electrònics, bases de dades, etc.). Hi ha una gran quantitat de processos que poden automatitzar-se a través de RPA i, en aquests casos, la Minerva proporciona un mòdul que afegeix una capa d'IA als robots, per prendre decisions a través de la interpretació del llenguatge. Minerva es pot entrenar per a cada client i cas de negoci, per comprendre el llenguatge específic de cada negoci que ha d'automatitzar.

En resum, la intel·ligència artificial aconsegueix que l'automatització sigui més "intel·ligent" fent-la capaç d'integrar-se amb altres sistemes ja implantats, establint sinergies de treball, impulsant a les institucions a poder enfrontar-se a escenaris cada vegada més competitius i digitals.

Consulta la web de Carver Comparteix això:

20 de juny 2023

20a edició de la Festibity
20 de juny 2023

#20anys

Sobre nosaltres

"La gran festa de les tecnologies de la informació"

       

 

Contacte

Per a més informació:

festibity@festibity.com

T. 93 000 92 02