Created on Thursday, 04 Feb 2021 14:14:10

Article escrit per Carver

El IOB (Internet of Behavior), concepte relativament nou i en creixement, intenta comprendre les dades recopilades de l'activitat en línia dels usuaris des d'una perspectiva de psicologia del comportament.

No és novetat que el món ja no és el mateix, en gran mesura provocat per la pandèmia. No obstant això, el que s'ha de ressaltar és com les empreses en conjunt amb la tecnologia, estan reaccionant davant d'aquests canvis. Una d'aquestes reaccions ve a ser el IOB (Internet of Behavior), concepte relativament nou i en creixement que intenta comprendre les dades recopilades de l'activitat en línia dels usuaris des d'una perspectiva de psicologia del comportament.

A mesura que les empreses millorin la qualitat de les dades que reben de diferents fonts, el IOB seguirà millorant la interacció entre les persones i empreses. Prenguem com a exemple el sector automoció, gràcies a la telemàtica es pot monitoritzar el comportament de conduir, des de les frenades inesperades fins girs agressius. Les empreses poden utilitzar aquesta informació per millorar el rendiment dels conductors, així com les rutes i la seva seguretat.

Absolutament beneficiós per a moltes indústries, el poder recopilar, combinar i processar aquestes dades, així com informació de reconeixement facial, conèixer amb exactitud les ubicacions, etc. Per això, l'ús de les dades de les persones s'ha de fer de manera transparent per a respectar els drets de privacitat de les persones, per tal que el IOB tingui un impacte positiu en la societat.

Consulta la web de Carver Comparteix això:

20 de juny 2023

20a edició de la Festibity
20 de juny 2023

#20anys

Sobre nosaltres

"La gran festa de les tecnologies de la informació"

       

 

Contacte

Per a més informació:

festibity@festibity.com

T. 93 000 92 02