Created on Wednesday, 17 Feb 2021 13:26:52

Notícia facilitada per Seidor 

  • Seidor impulsa la seva estratègic per al sector públic amb la creació de tres centres de competència. Assenta la seva aposta sobre tres àmbits: l'educació, la salut i el workplace.
  • El nomenament de Joan Ramon Barrera com a director de Sector Públic visibilitza la importància d'una àrea que actualment compta amb un equip de 150 persones i que estima la incorporació de més de 50 nous professionals en els propers mesos.
  • Després d'una facturació en el sector públic durant el passat exercici de 70 milions d'euros, Seidor impulsa aquest pla estratègic amb l'objectiu de reforçar els seus serveis TI per a les Administracions Públiques i organismes afins.

Seidor, consultora multinacional especialitzada en serveis i solucions tecnològiques, ha posat en marxa un pla estratègic per potenciar els seus serveis orientats exclusivament al sector públic. Es tracta d'una estratègia que s'ha fonamentat amb la posada en marxa de tres centres de competència específics centrats en àmbits com l'educació, la salut i el workplace, respectivament.

El Centre de Competència en l'àmbit de la Salut oferirà serveis TIC a tot el sistema sanitari a nivell nacional. Recentment, en el context de la pandèmia, aquest centre ha donat servei a CatSalut, organisme públic de salut de Catalunya, mitjançant el desenvolupament de la infraestructura tecnològica necessària per a gestionar i explotar les dades relatives als malalts de la Covid-19, així com la generació del corresponent quadre de comandament, en el qual es reflecteixen les principals mètriques o KPI (volum d'infectats, taxes d'evolució) que intervenen per facilitar el seguiment de l'evolució de la pandèmia.

A més, Seidor s'ha incorporat a l'Hub de salut promogut per Esade Creapolis, a fi d'impulsar projectes innovadors en el tractament de malalties cròniques o complexes, així com l'organització de formacions i debats que generin coneixement en el sector. Aquestes iniciatives pretenen fomentar la col·laboració públic-privada per tal de millorar la gestió del servei públic i impactar directament en la qualitat de vida de la ciutadania.

D'altra banda, la consultora ha posat en marxa un Centre de Competència per Educació, la creació culmina un conjunt d'iniciatives que s’han dut a terme des de 2015, amb la realització de diferents projectes en aquest sector. El centre opera actualment a Espanya, Itàlia i Llatinoamèrica i dóna servei a més de 50 universitats públiques i privades, i a més d'un milió d'alumnes, com, per exemple, la Universitat de Barcelona (UB), la Universitat Complutense de Madrid o la Universitat Oberta de Catalunya (UOC), actualment la primera universitat online del món.

Finalment, el tercer dels centres es focalitza en l'àmbit dels espais de treball. El Centre de Competència per Workplace impulsarà la transformació dels models de treball, el desenvolupament de competències i el disseny i implantació de solucions tecnològiques vinculades. A més, el centre serà responsable dels serveis de manteniment i suport tècnic, de provisió de maquinari i infraestructures, comptant amb presència directa en més de 50 ubicacions a nivell nacional i internacional, i de la mà dels principals fabricants de mercat com Microsoft, SAP i Cisco. Després de la irrupció de la pandèmia, les organitzacions públiques han vist la necessitat d'accelerar la digitalització del lloc de treball, així com d'adaptar els seus models i procediments tant a nivell de col·laboradors com de la ciutadania.

Josep Benito, CEO de Seidor, ha manifestat que "volem contribuir a que les administracions públiques liderin l'adopció de les TI, per transformar els models de gestió i relació del sector públic amb la ciutadania, posant focus en un ús intel·ligent de la dada".

El lideratge de Joan Ramon Barrera

Per liderar aquesta estratègia, Seidor ha nomenat Joan Ramon Barrera com a nou director de Sector Públic. Amb una experiència de més de 28 anys en consultoria TI en el sector públic, Joan Ramon és l'aposta de la consultora per a seguir potenciant la seva expertise en la transformació tecnològica de les administracions públiques i organismes afins. Segons Barrera, "des de Seidor impulsarem els processos de digitalització del sector públic en un context marcat per la pandèmia i una forta acceleració de la necessitat de transformació del sector".

L'equip de treball que liderarà Barrera, que el 2020 va aconseguir una facturació en el sector públic de 70 milions d'euros, està format per 150 persones. En els propers mesos, la companyia estima la contractació de més de 50 nous professionals.

La consolidació d'una trajectòria

Aquesta aposta pel sector públic, se li sumen l'adquisició de l'empresa basca Deusto Sistemas, reconeguda com un dels actors de referència dins de l'àmbit públic a Navarra, Euskadi i la Rioja, i la posada en marxa al costat del centre tecnològic Leitat , d'una oficina per a la sol·licitud i gestió dels Fons de Recuperació Next Generation EU.

Joan Ramon Barrera ha conclòs que "a Seidor, apostem per la col·laboració publicoprivada com un dels motors de creixement per als propers anys. Una col·laboració amb l'objectiu de millorar els serveis del sector públic i tenir un impacte positiu directe sobre la ciutadania ".

Consulta la web de Seidor | Consulta la noticia en castellanoComparteix això:

20 de juny 2023

20a edició de la Festibity
20 de juny 2023

#20anys

Sobre nosaltres

"La gran festa de les tecnologies de la informació"

       

 

Contacte

Per a més informació:

festibity@festibity.com

T. 93 000 92 02