Created on Friday, 12 Mar 2021 10:58:32

Notícia facilitada per Econocom Nexica 

Econocom Nexica ha tingut el plaer de comptar amb dues xerrades centrades en la seguretat de dades i aplicacions crítiques, amb Carlos Sen i Francisco Verdugo, Cloud Providers Solutions Architect i Sènior Partner Solution Engineer a VMware, respectivament, així com amb Jose Manuel Beltrán, CISO a Germanes Hospitalàries, en el CavaTIC Ciberseguretat. L'esdeveniment virtual va tenir lloc aquest 28 gener de 2021.

A la cita, el director general d'Econocom Nexica, Damián Pascual Boixader, va dirigir unes paraules als clients, destacant els bons resultats de la companyia el 2020 tot i la covid-19, incloent la menció important a la contenció de despeses realitzada o la solidesa de Grup Econocom. Pascual va subratllar que aquest any 2021 llançarem eines per millorar processos interns i la qualitat de el servei. A més, el nostre director general ha explicat que estem accelerant les solucions multicloud, sempre amb el nostre Cloud Nexica com a eix.

Des de VMware aposten per transformar la seguretat, protegint aplicacions i dades, des de "els budells", seguretat des de l'ADN, dins de cada solució.

Seguretat en el sector assistencial i hospitalari

Sobre la xerrada amb Jose Manuel Beltrán, el CISO va destacar la necessitat de comptar amb un pla de contingenia ben forjat per donar cobertura a tota l'activitat hospitalària i assistencial.

I és que Germanes Hospitalàries porta més de 135 anys oferint assistència en salut. Compta amb més de 6.000 professionals i 21 centres, ja siguin hospitals, com l'Hospital Sant Rafael, a Barcelona, ​​o al Benito Menni, a Madrid, o centres d'assistència sociosanitària, de salut mental, per a persones amb discapacitat o gent gran.

Per Beltrán, la política de contingència és clau perquè un negoci estigui sempre disponible, sempre en marxa, i més en el sector hospitalari on hi ha vides en risc.

El sector sanitari ha estat objectiu dels ciberdelinqüents el 2020, coincidint amb la pandèmia de coronavirus. Molts hospitals han deixat d'oferir serveis assistencials i han vist les seves dades compromeses. Davant d'aquets atacs, cal tenir un pla, de tal manera que es garanteixi el servei davant de qualsevol circumstància física o virtual.

Germanes Hospitalàries té dades, aplicacions i serveis en el núvol de Nexica - Cloud Nexica, amb dades tan crítiques com són les assistencials, amb l'objectiu de garantir la continuïtat de la negoci.

Agraïm una vegada més a VMware, Carlos Sen i Francisco Verdugo, la seva col·laboració sempre valuosa i a Jose Manuel Beltrán, la seva participació, en aquest CavaTIC 2021, d'Econocom Nexica.

Consulta la web d'Econocom Nexica Comparteix això:

17 de novembre de 2023

UPCTalk!

17 de novembre - Trobada exclusiva partners Prèmium amb el rector de la UPC!

#20anys

Sobre nosaltres

"La gran festa de les tecnologies de la informació"

         

 

Contacte

Per a més informació:

festibity@festibity.com

T. 93 000 92 02