Created on Monday, 15 Mar 2021 18:09:15

Notícia facilitada per Misait by Indra 

  • Indra consolida el seu lideratge en tràfic aeri a la Xina amb el desplegament de nous sistemes d'ajuda a la navegació.  
  • La companyia treballa en la implantació de trenta-cinc sistemes DVOR i DME, que facilitaran una navegació de precisió, segura i eficient. 
  • Indra ha desplegat més de 1.000 sistemes d'ATM a la Xina: 2 grans centres de control i 15 torres operen amb els seus sistemes mentre que els seus radars cobreixen el 60% del cel del país.

Indra, una de les principals companyies globals de tecnologia i consultoria, ha guanyat nous contractes per desplegar a la Xina fins a trenta-cinc sistemes d’ajuda a la navegació que reforçaran la seguretat a aeroports i principals rutes aèries del país.

Els nous contractes pugen a més de 950 el nombre de sistemes d’aquest tipus implantats per la companyia a la Xina, als que s’afegeixen els radars, sistemes d’automatització instal·lats a centres de control i torres, comunicacions i sistemes d’informació, que eleven a més de 1.000 el total de sistemes desplegats, reforçant la posició de lideratge d' ATM d'Indra al país.

En concret, Indra entregarà sistemes DVOR i DME que permeten a les aeronaus determinar l’angle i distància a la que es troben d’un punt a terra per realitzar aproximacions de precisió als aeroports  i continuar aerovies una vegada en ruta.

Els nous sistemes seran subministrats per l’equip d'Indra a Austràlia i desplegats amb l’ajuda dels professionals de la companyia a Beijing. El treball realitzat des dels centres d'Indra en aquests dos països ha permès a la companyia superar les limitacions de mobilitat imposades per la Covid-19 i continuar prestant servei amb normalitat als seus clients a tota la regió d’Asia-Pacífic, un mercat en el que l’aviació ja s’està recuperant.

La família de sistemes NORMARC d'Indra s’ha convertit en un autèntic estàndard a la indústria per la seva qualitat i alta fiabilitat.  Aquesta família de solucions és la preferida pels proveïdors de serveis de navegació de Xina i de bona part del planeta. Només a  Austràlia ha desplegat més de 300 navaids mentre que el sistema d’aterratge instrumental ILS d'Indra ha recolzat més de 200 milions d’aterratges segurs a 1.400 aeroports a tot el món.

Indra és una empresa líder al mercat de tràfic aeri de la Xina. Els centres de control en ruta de Chengdu i Xian gestionen amb sistemes d'Indra l’espai aeri superior de vuit regions que sumen un total de 4,2 milions de kilòmetres quadrats.

La companyia també ha equipat el centre de control d’àrea terminal (TMA) de Chengdu amb el sistema Indra Air Automation. En l’àmbit de la vigilància aèria ha desplegat una xarxa de radars que controla els moviments aeris al 60% de Xina.

El futur de la navegació 

Indra ja està treballant els sistemes d’ajuda a la navegació del futur. Entre ells, destaquen els sistemes d’aterratge de precisió per satèl·lit GBAS (categoria GAST D), que ofereixen una trajectòria d’aproximació per l’aterratge molt més eficient i segura.

La companyia forma part de l’Aliança europea GBAS que està promovent l’adopció d’aquesta tecnologia als aeroports del continent. També va realitzar duran el 2018 proves de vol amb aquest sistema a l’ Aeroport Internacional de Hong Kong (AIHK), en col·laboració amb el Departament d’Aviació Civil d’aquesta regió. L’any passat va realitzar proves a l’aeroport Tenerife Nord juntament amb el proveïdor de serveis aeris espanyol, ENAIRE.

Cada sistema GBAS ofereix capacitat per gestionar fins a 48 aproximacions simultàniament, cobrint totes les pistes i heliports d’un aeroport, a diferència dels ILS, que han d’ instal·lar-se a la capçalera de cada pista. La seva precisió permet, a més, realitzar descensos més pronunciats i curts, el que contribueix a estalviar combustible i reduir la contaminació acústica.

Consulta la web de Minsait by IndraComparteix això:

20 de juny 2023

20a edició de la Festibity
20 de juny 2023

#20anys

Sobre nosaltres

"La gran festa de les tecnologies de la informació"

       

 

Contacte

Per a més informació:

festibity@festibity.com

T. 93 000 92 02