Created on Thursday, 18 Mar 2021 12:48:33

Article facilitat per Carver 

Low-code. Cap a una aposta segura per a la transformació digital.

En aquests temps on cada vegada són més ràpids els avenços tecnològics en conjunt amb els reptes i problemàtiques que demanen una ràpida solució, l'ús de plataformes Low-code facilita que aquests canvis siguin molt més factibles. Atès que no requereixen de coneixements en programació per a la creació d'aplicacions, buscant la democratització i el desenvolupament d'aquestes. Aprofitant de manera òptima el temps en comparació a un procés de programari tradicional.

Segons l'estudi publicat per Forrester Consulting, indica que el 84% de les grans empreses està fent ús d'aquestes plataformes Low-code, amb el principal objectiu de millorar els seus productes i/o serveis. Impulsant així, una transició cap a la transformació digital dels seus negocis. Es projecta, a més, que per a l'any 2024 la gran majoria (+del 65%) d'aplicacions i programes del sector empresarial seran exclusivament desenvolupades mitjançant aquestes plataformes Low-code.

En resum, aquesta creixent necessitat per la hiper-automatització promoguda per les àrees de negoci, serà un dels principals impulsors de l'adopció de low-code en els pròxims anys.

No és el mateix, low-code que no-code.  

Consulta la web de CarverComparteix això:

20 de juny 2023

20a edició de la Festibity
20 de juny 2023

#20anys

Sobre nosaltres

"La gran festa de les tecnologies de la informació"

       

 

Contacte

Per a més informació:

festibity@festibity.com

T. 93 000 92 02