La Festibity i el talent: TalenTIC

El protagonista de la 15a Festibity és el talent! TalenTIC és una edició molt especial ja que celebra també el 40 aniversari de la FIB, la Facultat d'Informàtica de Barcelona, tota una cantera de talent que no ha parat de progressar i adaptar-se als temps per oferir la millor formació. Al llarg de l'any en aquest web i, especialment, el dijous 11 de maig la Festibity tractarà un tema de tanta actualitat com és la captació i retenció de talent en el sector TIC. Més de 500 persones entre CIOS, directius i experts ens plantejarem qüestions com:

  • Estan les nostres facultats preparades per oferir els professionals que demana el sector?
  • Tenen clar les empreses i institucions quines seran les seves necessitats en un futur proper?
  • Sabem com motivar i atraure el talent?

Sabem que l'educació i el talent són claus per fer crèixer un país i per això volem aprofitar aquesta edició per fer-hi nostra particular mirada.

La Cúpula de Las Arenas

Durant més de 100 anys la plaça de toros "Las Arenas" va ser testimoni d'importants esdeveniments a la vida social, política i cultural de la ciutat de Barcelona, avui conté, a més d'un centre comercial, la cúpula de fusta més gran de tota Europa. Un espai cèntric amb grans vistes a la Plaça Espanya i protagonista de nou dels esdeveniments que donen vida a la capital catalana. 

La plaça de toros original data del segle XIX, època en la qual encara resultava més majestuosa gràcies a les rampes i escales que l'elevaven respecte als carrers que l'envoltaven. Era el centre neuràlgic de la ciutat, segurament el que tenia més capacitat, podent acollir fins a 15.000 espectadors. El desús però la deixa en un segon pla fins que el 2005 comencen les obres de transformació per inaugurar-la de nou el 2011. Recuperat el seu esperit i unicitat Las Arenas és ara molt més que un centre comercial, és un mirador a la ciutat, de vegades una passarel·la de moda, d'altres un centre cultural i aquest any la casa de la Festibity!

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Com arribar

12 Maig de 2016

14a edició de la Festibity
12 de Maig 2016
Pavelló Italià

Sobre nosaltres

"La gran festa de les tecnologies de la informació"

         

 

Contacte

Per a més informació:

festibity@festibity.com

T. 93 000 92 02