Partners de la Festibity 2016


  CISCO és líder mundial en solucions de xarxes que transforma la manera en què les persones es connecten, es comuniquen i col·laboren, donant forma al futur d'Internet mitjançant la creació de valor i oportunitat sense precedents. Cisco proveeix de solucions per connectar tots tipus de dades siguin on siguin, oferint computació i analítica des dels Data Centers fins als dispositius de forma immediata.
    

E-tic és una companyia especialitzada en Consultoria, Serveis Tecnològics i Outsourcing ubicada a Barcelona. Està formada per experts en Consultoria, amb un profund coneixement del mercat tecnològic i àmplia experiència en diferents sectors de negoci.

La nostra oferta de serveis ofereix una solució flexible per adaptar-nos a les necessitats dels nostres clients:

  • Projectes: Desenvolupament aportant mètode i experiència. Compromís en planificació, qualitat i cost.
  • Outsourcing: Responsabilitat integral gestionada mitjançant SLA's.
  • Suport Tècnic: Consultors especialitzats com a suport als equips del client.
 

Hewlett Packard Enterprise és una companyia de tecnologia capdavantera en la indústria que permet als clients arribar més lluny, més ràpid. Amb el portfolio més complet de la indústria, que inclou des de solucions Cloud i per al centre de dades, fins a aplicacions per al lloc de treball, la nostra tecnologia i serveis ajuden als clients de tot el món a fer les TI més eficients, més productives i més segures.

Enterprise Services ofereix serveis de Consultoria, Integració i Outsourcing en els àmbits d'Infraestructura, Aplicacions i Processos de Negoci. 
Des de Hewlett Packard Enterprise treballem com a socis estratègics dels nostres clients recolzant-nos en l'ampli portfolio tecnològic i en l'excel·lència en el Servei, posant a la disposició dels nostres clients innovació i habilitat per transformar i gestionar entorns complexos.

 

IBM és capdavantera en recerca, desenvolupament i fabricació de tecnologies de la informació, incloent sistemes informàtics, programari, xarxes, sistemes d'emmagatzematge i microelectrònica. Transformen aquestes avançades tecnologies en solucions i serveis professionals.

IBM està centrada a proporcionar als seus clients solucions tecnològiques i serveis de consultoria de negoci i tecnologies de la informació que contribueixin a l'èxit dels seus negocis. Les seves activitats inclouen la recerca, desenvolupament, fabricació i comercialització de tecnologies i productes de maquinari i programari, així com distribució de serveis tecnològics, outsourcing, integració de sistemes i consultoria de negoci.
  Itteria, una proposta innovadora i de valor en l'àmbit del desenvolupament i manteniment d'aplicacions formada per la integració dels millors coneixements i expertesa de Seidor i Nexica, companyies referents del sector TIC a Catalunya.

Els seus objectius es basen en aportar solucions útils, innovadores i eficients per transformar el servei de l'Administració Pública, aconseguir ratis d'eficiència en l'entorn del 30% el primer any, i créixer com a companyies fruit de la comercialització i capitalització de les solucions i iniciatives proposades.

 

Telefònica és un dels operadors integrats de telecomunicacions líder a nivell mundial en la provisió de solucions de comunicació, informació i entreteniment, amb presència a Europa i Amèrica Llatina. A Catalunya tenim el Centre de R+D des d’on es lidera la innovació de la companyia a nivell mundial, la Universitat Corporativa, situada a La Roca del Vallès per on passen anualment directius d’arreu del món, Wayra, l’acceleradora d’startups de Telefónica Open Future, i el Mobile World Centre, on compartim coneixements sobre la mobilitat i apropem la tecnologia a tots els ciutadans.

En l’àmbit de la seguretat gestionada, Telefónica ofereix serveis de:

  • Seguretat a la xarxa (AntiDDoS, Xarxes netes, Navegació segura)
  • Ciberseguretat (Antifrau, Gestió de vulnerabilitats, Vigilància digital)
  • Seguretat TI (Monitorització de seguretat, Suport i gestió de dispositius)
  • Serveis de consultoria i anàlisi de compliment normatiu (ENS, ISO 27001, LOPD, LPIC).
 

Accenture és una companyia global de consultora de gestió, serveis tecnològics i outsourcing amb 319.000 professionals que presten servei a clients en més de 120 països. Accenture col·labora amb els seus clients per a ajudar-los a convertir-se en negocis i Governs d’alt rendiment. La companyia ha assolit una facturació de 30.000 milions de dòlars durant l’exercici fiscal 2014.

  Dell proporciona un impuls a països, comunitats, clients i persones de tot el món perquè puguin utilitzar la tecnologia necessària per fer realitat els seus somnis. Els clients confien en DELL perquè els proporcionin solucions tecnològiques que els ajudin a aconseguir més i a progressar, des de casa, el treball, el col·legi o en qualsevol part del món.
  INDRA és una de les principals empreses globals de consultoria i tecnologia i el soci tecnològic per les operacions clau dels negocis dels seus clients a tot el món. Desenvolupa una oferta integral de solucions pròpies i serveis avançats i d’alt valor afegit en tecnologia, a la qual afegeix una cultura única de fiabilitat, flexibilitat i adaptació a les necessitats dels seus clients. Indra és capdavantera mundial en el desenvolupament de solucions tecnològiques integrals. A través de la seva unitat Minsait, dóna resposta als reptes que planteja la transformació digital. A l’exercici 2015 va tenir ingressos de 2.850 milions d’euros, 37.000 empleats, presència local a 46 països i projectes a més de 140.
  IPM és una companyia independent de serveis de tecnologies de la informació (TI) amb més de 30 anys d’experiència en el mercat d’Espanya i Portugal. Amb oficines cobrint tot el territori, la seva missió principal és mantenir sempre disponibles i garantir la seguretat de les dades corporatives d’empreses i institucions.
 

Mediacloud és una empresa del grup Mediapro que aporta solucions al núvol d'última generació, gestionats de forma unificada, desvinculant la infraestructura al màxim de les aplicacions proporcionades pels nostres clients, facilitant el control i seguiment. Basat en un nou model en el que es distribueixen les aplicacions entre els CPDs del grup, garanteix la seguretat de les dades, minimitza els riscos i maximitza les eficiències assumint les necessitats actuals i els reptes futurs de les empreses.

   

Organitzacions capdavanteres de tot el món confien al programari, els sistemes i els serveis de NetApp per gestionar i emmagatzemar les seves dades. Els clients valoren el nostre treball en equip, experiència i passió per ajudar-los a aconseguir l'èxit ara i en el futur.​

  Nae treballa amb operadors de telecomunicacions, grans empreses i administracions públiques per anticipar els reptes de creixement i transformació del mercat, millorant la seva estratègia de negoci i eficiència operativa.
  Oracle està canviant la complexitat de les TIC. Com resultat els seus clients aconsegueixen solucions completes, obertes i integrades amb valor afegit i basades en la innovació.
  SAP és el líder mundial de software empresarial i serveis relacionats amb el software. Els seus serveis innovadors ajuden als seus clients a operar de manera més rendible i eficient i a créixer de forma sostenible.
  Amb una infraestructura mundial de centres informàtics i xarxes, T-Systems, la filial de Deutsche Telekom, ofereix tecnologies de la informació i de la comunicació (TIC) a grups multinacionals i a institucions públiques.
  UPCnet és l'empresa de consultoria i serveis tecnològics de la Universitat Politècnica de Catalunya, experta en ajudar a les empreses i administracions públiques a potenciar la seva agilitat de negoci mitjançant l'ús de les TIC.
 

Vodafone és una empresa líder mundial que proporciona un ventall complet de serveis de telecomunicacions unificades, incloses comunicacions de veu, dades mòbils i banda ampla fixa. Estan presents en més de 70 països dels 5 continents.

 

 

   
  És un diari compromès amb la societat que mira i explica el món des de Catalunya. Un diari d'última generació tecnològica que assumeix amb els seus lectors el compromís de recuperar els valors que ha donat al llarg de la història el periodisme del nostre país: la màxima qualitat i rigor ètic com a garant dels valors de la nostra societat.>

 

UPC Alumni és un servei que la Universitat Politècnica de Catalunya, BarcelonaTech (UPC) ofereix a tothom relacionat amb l'UPC amb l'objectiu de facilitar la interacció, així com la possibilitat de desenvolupar, mitjançant la xarxa, noves relacions professionals i personals.

12 Maig de 2016

14a edició de la Festibity
12 de Maig 2016
Pavelló Italià

Sobre nosaltres

"La gran festa de les tecnologies de la informació"

         

 

Contacte

Per a més informació:

festibity@festibity.com

T. 93 000 92 02