Sopar-networking a la Fundació Joan Miró

Acte exclusiu pels patrocinadors 2016

Com cada any, a la Festibity convidem als nostres patrocinadors a un sopar-networking i en aquesta edició el celebrem en un lloc tan emblemàtic com és la Fundació Joan Miró. A més de la degana de la FIB Núria Castell i el president de FIB Alumni Albert Herrero, en aquesta ocasió ens acompanyarà també el rector de la UPC, Enric Fossas.

A més del sopar còctel, els assistents podreu gaudir d'una visita guiada que us permetrà descobrir Miró amb una mirada única. L'edifici, obra de l'arquitecte Sert, romandrà tancat al públic per passar la vetllada en privat.

Al Club Festibity us oferim dues places a cada patrocinador, només cal que ens envieu un email a festibity@festibity.com amb les dades d'aquestes persones confirmant la seva assistència al sopar i/o la visita.

AGENDA:
Dilluns, 21 de novembre 

19:00h Visita privada i guiada a la col·lecció Joan Miró
19:45h - 21:00h Còctel-sopar

COM ARRIBAR

Fundació Joan Miró
Parc de Montjuïc, s/n, 08038 Barcelona

En cotxe: podeu seguir les indicacions del Google Maps d'aquesta pàgina. Acostuma a haver-hi aparcament davant la Fundació Joan Miró
Transport públic: Podeu acostar-vos en Bus (150, 55) o amb el Funicular de Montjuïc, ja que tenen les parades just davant la Fundació.
Paral·lel - Parc de Montjuïc (metro Paral·lel, tarifa integrada)

 

12 Maig de 2016

14a edició de la Festibity
12 de Maig 2016
Pavelló Italià

Sobre nosaltres

"La gran festa de les tecnologies de la informació"

         

 

Contacte

Per a més informació:

festibity@festibity.com

T. 93 000 92 02