Una de les organitzacions capdavanteres en consultoria de gestió, serveis tecnològics i outsourcing a nivell mundial. Gràcies a les seves quatre àrees de negoci: Estratègia, Digital, Tecnologia i BPO, ofereix un servei integral als seus clients.

Empresa líder global en innovació i consultoria d'enginyeria d'alta tecnologia, amb una xarxa internacional de gairebé 21.000 empleats en més de 20 països. Altran acompanya als seus clients en la creació i desenvolupament de nous productes i serveis tecnològics

Una plataforma basada en el núvol, utilitzada per integrar, compartir i gestionar informació sobre infraestructures, equipaments i interior d'edificis, localitzats territorialment.

Líder mundial en solucions de xarxes que transforma la manera en què les persones es connecten, es comuniquen i col·laboren, donant forma al futur d'Internet mitjançant la creació de valor i oportunitat sense precedents.

Empresa internacional de serveis TI amb l'objectiu principal de contribuir a millorar el rendiment de les empreses eliminant la complexitat que comporta subministrar i integrar xarxes, centres de dades i tecnologies de la informació.

Companyia especialitzada en Consultoria, Serveis Tecnològics i Outsourcing ubicada a Barcelona. Està formada per experts en Consultoria, amb un profund coneixement del mercat tecnològic i àmplia experiència en diferents sectors de negoci.

És la companyia japonesa líder en Tecnologies de la Informació i Comunicació (TIC), amb presència a 100 països. Ofereix una gamma completa de productes, solucions i serveis que ajuden a empreses de totes les mides, a ser més eficients i competitives. El seu porfolio abasta des de solucions per al lloc de treball, solucions de centres de dades, serveis gestionats i de programari, fins a solucions basades en el núvol.

Desenvolupa noves possibilitats perquè la tecnologia tingui un impacte significatiu en persones, organitzacions, governs i la societat en general. HP, la companyia tecnològica més gran del món, ofereix un portfoli que inclou serveis d'impressió, ordinadors personals, programari i serveis de TI i infraestructures que resolen els problemes dels seus clients. Per a més informació sobre HP, si us plau visiti http://www.hp.com

Capdavantera en recerca, desenvolupament i fabricació de tecnologies de la informació, incloent sistemes informàtics, programari, xarxes, sistemes d'emmagatzematge i microelectrònica. Transformen aquestes avançades tecnologies en solucions i serveis professionals.

Multinacional de Consultoria i Tecnologia capdavantera a Espanya i Llatinoamèrica. Ofereix solucions i serveis tecnològics per als sectors de Transport i Tràfic, Energia i Indústria, Administració Pública i Sanitat, Serveis Financers, Seguretat i Defensa i Telecom i Mitjana.

Una proposta innovadora i de valor en l'àmbit del desenvolupament i manteniment d'aplicacions formada per la integració dels millors coneixements i expertesa de Seidor i Nexica, companyies referents del sector TIC a Catalunya.

Empresa del grup Mediapro que aporta solucions al núvol d'última generació, gestionats de forma unificada, desvinculant la infraestructura al màxim de les aplicacions proporcionades pels nostres clients, facilitant el control i seguiment. Basat en un nou model en el que es distribueixen les aplicacions entre els CPDs del grup, garanteix la seguretat de les dades, minimitza els riscos i maximitza les eficiències assumint les necessitats actuals i els reptes futurs de les empreses.

NetApp crea innovadors productes, software i sistemes d'emmagatzematge que ajuden als seus clients a emmagatzemar, gestionar, protegir i conservar un dels actius corporatius més importants, les seves dades.

Oracle està canviant la complexitat de les TIC. Com resultat els seus clients aconsegueixen solucions completes, obertes i integrades amb valor afegit i basades en la innovació.

Empresa capdavantera del mercat de software d'aplicacions empresarials. Els seus serveis innovadors ajuden als seus clients a operar de manera més rendible i eficient i a créixer de forma sostenible.

Telefónica és un dels operadors integrats de telecomunicacions lider a nivell mundial en la provisió de solucions de comunicació, informació i entreteniment, amb presència a Europa i Latinoamerica. Telefónica és una Telco Digital de referència a América Latina i amb una escala rellevant en el mercat europeu. Des del començament de la internacionalització, la companyia ha experimentat un gran creixement.

Amb una infraestructura mundial de centres informàtics i xarxes, la filial de Deutsche Telekom, ofereix tecnologies de la informació i de la comunicació (TIC) a grups multinacionals i a institucions públiques.

MEDIA PARTNER

És un diari compromès amb la societat que mira i explica el món des de Catalunya. Un diari d'última generació tecnològica que assumeix amb els seus lectors el compromís de recuperar els valors que ha donat al llarg de la història el periodisme del nostre país: la màxima qualitat i rigor ètic com a garant dels valors de la nostra societat.


Socis col·laboradors:

Media partner:

Amb el suport de:

Agraïments: