You are here

Cyber Breach and Attack Simulations

En el context actual d’amenaces amb entorns IT molt canviants amb l’adopció del cloud, del continuous integration i continuous deployment (CI/CD), de l’IOT,..., les auditories i test d’intrusió tradicionals no són suficients per a tenir un control de les vulnerabilitats i el riscos digitals. Per això, les organitzacions més madures utilitzen tècniques i soluciones més avançades que aporten més valor al focalitzar en el riscos més crítics i la possibilitat de ser explotats.

Són les tècniques conegudes com simulacions avançades de ciberadversaris o Breach and Attack Simulations (BAS), que basades en el marc de referència MITRE's ATT&CK(Adversarial Tactics, Techniques, and Common Knowledge), proporcionen una comprensió més complerta sobre la capacitat d’identificar, detectar i respondre a les ciberamenaces del món real.

El seminari té per objectiu introduir que són les simulacions d’atacs, tendències i estat de l’art, incloent exemples pràctics i demos.

 

  • On: Sala d'actes de la FIB
  • Quan: dijous 25 d'abril de 2019 a les 19.00 h
  • Ponent: Alex Soler és Enginyer Superior en Informàtica per la FIB, Master en Ciberseguretat per la UPC, del qual és professor del mòdul seguretat en entorns mòbils.

Inscripcions per a socis

Inscripcions per a no socisComparteix això:

Esdeveniment

19 de Juny de 2018

16a edició de la Festibity
Dimarts 19 de Juny 2018
Teatre Nacional de Catalunya

Sobre nosaltres

"La gran festa de les tecnologies de la informació"

           

 

Contacte

Per a més informació:

festibity@festibity.com

T. 93 000 92 02