You are here

Smart City Expo World Congress

Smart City Expo World Congress és un punt de trobada entre responsables d'administracions públiques, experts, professionals de diferents àmbits i empreses on es donen les claus per entendre el desenvolupament i funcionament de les smart cities i trobar recursos per finançar la posada en marxa d'iniciatives d'aquest tipus en un moment de restriccions pressupostàries.

L'esdeveniment de periodicitat anual tracta sobre els reptes de futur a què s'enfronten les ciutats: com combinar creixement urbà i desenvolupament sostenible? Com promoure sistemes de transport ecològics en un context de ràpid creixement de la població? Com finançar i implementar projectes eficaços en l'actual context de restriccions pressupostàries?

El congrés es presenta com una cita ineludible per donar resposta a totes aquestes qüestions i aprofundir sobre el concepte de ciutats intel · ligents i per això dedicarà blocs específics de matí i tarda a cada un dels àmbits temàtics pertanyents al camp d'acció de les smart cities.Comparteix això:

Esdeveniment

19 de Juny de 2018

16a edició de la Festibity
Dimarts 19 de Juny 2018
Teatre Nacional de Catalunya

Sobre nosaltres

"La gran festa de les tecnologies de la informació"

           

 

Contacte

Per a més informació:

festibity@festibity.com

T. 93 000 92 02