Created on Tuesday, 09 Feb 2021 14:31:51

Notícia facilitada per Econocom Nexica 

Econocom Nexica presenta l'Espai obert de cerca de feina, de Càritas, a la Menció Festibity Solidària. 

L'Espai obert de recerca de feina, de Càritas Diocesana de Barcelona, és candidata a la Menció Festibity Solidària; la Menció Festibity Solidària és el guardó lliurat per FIB Alumni (associació d'antics alumnes de la Facultat d'Informàtica de Barcelona - FIB, de la Universitat Politècnica de Catalunya - UPC) i la mateixa FIB com a reconeixement a un projecte o iniciativa TIC que s'hagi desenvolupat per fer front a les dificultats derivades de la covid-19.

L'objectiu de la menció és donar a conèixer i posar en valor les iniciatives i aportacions que s'han dut a terme per minimitzar l'impacte de la pandèmia en la societat.

Econocom Nexica presenta la candidatura de Càritas Diocesana de Barcelona ja que Nexica és partner del Club Festibity i ha col·laborat amb l'Espai obert de recerca de feina. Així, Econocom Nexica ha fet aportacions econòmiques també durant l'any 2020 a Càritas, des que es va declarar el confinament domiciliari, una colaboració que és habitual des de fa anys per ajudar als més necessitats.

A més, Nexica ha realitzat donacions de tauletes tàctils perquè els usuaris de el servei poguessin formar-se i trobar feina durant la pandèmia per coronavirus, perquè tinguessin les mateixes oportunitats i eines tecnològiques competitives per progressar.

L'Espai obert de recerca de feina és un programa d'acompanyament i orientació sociolaboral dirigit a persones en risc d'exclusió social. Un dels seus objectius és lluitar contra la bretxa digital que no fa més que accentuar les desigualtats i allunyar-se del mercat laboral a les persones que no disposen d'equips o de connexió a Internet.

Càritas treballa per a la digitalització dels col·lectius més desfavorits garantint el seu accés als mitjans TIC amb accions com són el lliurament de pastilles o la realització de tallers sobre la recerca de feina a través d'internet.

Consulta totes les candidatures presentades | Consulta la versión en castellano en la web de Econocom Nexica Comparteix això:

21 de juny 2023

20a edició de la Festibity
21 de juny 2023

#20anys

Sobre nosaltres

"La gran festa de les tecnologies de la informació"

       

 

Contacte

Per a més informació:

festibity@festibity.com

T. 93 000 92 02