You are here

Propostes presentades a la Menció Festibity Solidària 2021 

APP STOP COVID19 CAT, una aplicació mòbil de la Generalitat de Catalunya desenvolupa per OPENTRENDS 

Stop Covid19 Cat és l'aplicació que la Generalitat de Catalunya ha posat a disposició de la ciutadania per millorar la identificació de símptomes de la pandèmia del Covid-19. Una app amb un impacte positiu en la societat i centrada en el benestar de les persones. L'app es va desenvolupar amb els objectius de: afavorir el confinament voluntari, descongestionar els serveis assistencials presencials, proporcionar informació veraç i fiable, oferir consells i servei sanitari en remot i fer seguiment i avaluació de la simptomatologia dels ciutadans autoavaluats. 

 Consulta la candidatura | Consulta'n més detalls


T-MERCABARNA SOLIDÀRIA, un Marketplace digital per aportar aliments a les persones que més ho necessiten desenvolupat per T-SYSTEMS

En plena pandèmia, un equip de 25 voluntaris de T-Systems va col·laborar amb la direcció de Mercabarna, la Creu Roja i un conjunt d'empreses donants, en la creació i implementació d'un Marketplace digital en menys de 24 hores. La solució és una web-app que connecta majoristes, transportistes, ONGs i associacions benèfiques per repartir aliments a les persones que més ho necessiten. A finals del 2020 s'havien lliurat 150.000 kg d'aliments frescos gràcies a aquesta solució. 

Consulta la candidaturaMira el vídeo de BTV | Consulta la notícia de La Vanguardia


CLINICAL RESEARCH NAVIGATOR, una plataforma d'intel·ligència artificial d'EXPERT.AI

Clinical Research Navigator aglutina informació referent als assaigs clínics que s'estan desenvolupant internacionalment per abordar, des de perspectives mèdiques molt diverses, el tractament del Covid-19. La plataforma, que ha estat disponible a tot el món de forma gratuïta, conté informació estructurada que es pot consultar en temps real amb més de 12 milions de referències d'estudis clínics i més de 100 milions de documents. Una font d'informació que facilita la feina als investigadors. 

Consulta la candidatura | Mira el vídeo demostració funcionament | Mira el webinar


PLA INTEGRAL PER AJUDAR ELS COL·LECTIUS MÉS VULNERABLES DAVANT DEL COVID-19 de la FUNDACIÓN ALTRAN PARA LA INNOVACIÓN

Davant la pandèmia, la Fundación Altran para la Innovación va realitzar un concurs d'idees entres els empleats amb l'objectiu de desenvolupar projectes que ajudessin els col·lectius més afectats com són els professionals sanitaris o els menors en risc d'exclusió social. La fabricació de material sanitari amb sistemes d'impressió 3D, la donació de material tecnològic o el desenvolupament de tecnologia per predir el Covid-19, són alguns exemples d'activitats que s'han dut a terme amb la col·laboració de més de 300 voluntaris.  

Consulta la candidatura | Consulta'n més detalls | Mira el vídeo 


ESPAI OBERT DE CERCA DE FEINA dirigit a persones en risc d'exclusió social de CÀRITAS DIOCESANA DE BARCELONA. Candidatura presentada per ECONOCOM NEXICA 

L'Espai obert de cerca de feina és un programa d'acompanyament i orientació sociolaboral adreçat a persones en risc d'exclusió social. Un dels seus objectius és lluitar contra l'escletxa digital que no fa més que accentuar les desigualtats i allunyar del mercat laboral a les persones que no disposen d'equips o de connexió a internet. Càritas treballa per la digitalització dels col·lectius més desfavorits garantint el seu accés als mitjans TIC amb accions com són l'entrega de tauletes tàctils o la realització de tallers sobre la cerca de feina a través d'internet. 

Consulta la candidatura | Consulta'n més detalls


FABRICACIÓ DE MÀSCARES PROTECTORES AMB IMPRESSIÓ 3D, una iniciativa de SEIDOR 

Gràcies a les impressores 3D de Seidor Tech Hub (divisió d'innovació de Seidor Consulting) es van fabricar més de mig miler de màscares protectores per al personal sanitari durant la primera onada de la crisi sanitària. Les màscares constaven d'un suport imprès amb impressores 3D Creality al que se li adaptava una pantalla transparent d'acetat. Alguns dels centres als quals s'ha entregat el material sanitari han estat l'Hospital de Mollet del Vallès, la Creu Roja o el CAP de Sant Quirze, entre d'altres. 

Consulta la candidatura | Mira el vídeo sobre el procés de fabricació

Suport Institucional

Universitat Politècnica de Catalunya

Col·laboradors

Club Festibity 2020-2021

Segon semestre 2020 i primer del 2021

Networking, talent, comunitat i solidaritat

Sobre nosaltres

"La gran festa de les tecnologies de la informació"

       

 

Contacte

Per a més informació:

festibity@festibity.com

T. 93 000 92 02