Club Festibity 2020-2021. ParTICipa. Els nous reptes de les TIC 

La 18a Festibity s’havia de celebrar el passat mes de juny. Finalment, per un sentit de responsabilitat vinculat a l’actual situació d’incertesa hem decidit posposar-la al mes de juny del 2021.

Tot i això, volem seguir sent un punt de trobada, networking i posada en valor de la comunitat TIC. És amb aquest objectiu que engeguem una nova edició del Club Festibity amb un seguit d’actuacions i trobades adaptades a les circumstàncies del moment.

Sota el nom ParTICipa. Els nous reptes de les TIC, les activitats i accions del Club Festibity es desenvoluparan durant el segon semestre del 2020 i la primera meitat del 2021 i van dirigides a empreses i institucions relacionades amb les tecnologies de la informació i la comunicació. Les organitzacions col·laboradores participaran d’experiències exclusives de networking amb els principals agents del sector, d’accions orientades a posar en valor les TIC, de suport i avantatges en la captació de talent i d’accions de difusió encaminades a enfortir la seva marca, entre d’altres. 

Aquest 2020 coincideix, a més, amb l’inici de la celebració del 50è aniversari de la UPC, i per aquest motiu volem implicar a tota la comunitat de la UPC. 

El Club Festibity és Networking, Talent, Solidaritat i Comunitat. 

Suport Institucional

Universitat Politècnica de Catalunya

Col·laboradors

Club Festibity 2020-2021

Segon semestre 2020 i primer del 2021

Networking, talent, comunitat i solidaritat

Sobre nosaltres

"La gran festa de les tecnologies de la informació"

         

 

Contacte

Per a més informació:

festibity@festibity.com

T. 93 000 92 02