You are here

Partners de la Festibity 2019

  CISCO és líder mundial en solucions de xarxes que transforma la manera en què les persones es connecten, es comuniquen i col·laboren, donant forma al futur d'Internet mitjançant la creació de valor i oportunitat sense precedents. Cisco proveeix de solucions per connectar tots tipus de dades siguin on siguin, oferint computació i analítica des dels Data Centers fins als dispositius de forma immediata.
  DXC Technology es líder mundial en serveis TIC. La seva missió, ajudar als seus clients a aprofitar el poder de la innovació per prosperar en el canvi.

Alguns dels seus serveis principals:

  • Analytics
  • Aplicacions
  • Cloud
  • Consultoria i Seguretat
  Amb una infraestructura mundial de centres informàtics i xarxes, T-Systems, la filial de Deutsche Telekom, ofereix tecnologies de la informació i de la comunicació (TIC) a grups multinacionals i a institucions públiques.  L'objectiu de T-Systems és construir un futur en què la societat i el món empresarial estiguin connectats i oferir un valor afegit als seus clients a través de solucions TIC.
 

Telefónica és una de les majors companyies de telecomunicacions del món per capitalització borsària i nombre de clients, que es recolza en una oferta integral i en la qualitat de la connectivitat que li proporcionen les millors xarxes fixes, mòbils i de banda ampla.

Telefónica ofereix solucions integrades en les TIC per a tot tipus de clients (persones, llars, empreses de tota mida, Administracions Públiques, ...). La proposta de valor per a les grans empreses es basa en una Connectivitat excel·lent.

  Accenture és una companyia global de consultora de gestió, serveis tecnològics i outsourcing amb 319.000 professionals que presten servei a clients en més de 120 països. Accenture col·labora amb els seus clients per a ajudar-los a convertir-se en negocis i Governs d’alt rendiment. La companyia ha assolit una facturació de 30.000 milions de dòlars durant l’exercici fiscal 2014.
  La missió d'Altran és ajudar als seus clients en la creació i desenvolupament dels seus productes i serveis. El seu principal repte és aplicar tota la seva experiència d'innovació i tecnològica per millorar el rendiment dels seus clients i  fer realitat els seus projectes.
  IThinkUPC és l'empresa de consultoria i serveis avançats de software de la Universitat Politècnica de Catalunya. Ajuda a les empreses a millorar la vida dels seus clients i empleats creant solucions i serveis avançats de software.
  Mediacloud és un proveïdor d'infraestructures digitals en el núvol que forma part del grup Mediapro. L'empresa ofereix servidors, emmagatzematge i núvols privats, a més d'escriptoris virtuals. Amb un ADN totalment digital, diuen, poden "ajudar-te a que tu també ho siguis".
  INDRA és una de les principals empreses globals de consultoria i tecnologia i el soci tecnològic per les operacions clau dels negocis dels seus clients a tot el món. Desenvolupa una oferta integral de solucions pròpies i serveis avançats i d’alt valor afegit en tecnologia, a la qual afegeix una cultura única de fiabilitat, flexibilitat i adaptació a les necessitats dels seus clients. Indra és capdavantera mundial en el desenvolupament de solucions tecnològiques integrals. 
  Nexica, del grup multinacional Econocom, proporciona solucions segures al núvol, serveis gestionats i externalització TI. Nascuda fa més de 20 anys a Barcelona, ofereix cloud pública, privada o híbrida, de manera que administra sistemes i desplega equips també al centre de dades del client. Nexica és coneguda per la seva proximitat en el tracte, per la seguretat de les seves solucions i la robustesa dels seus centres de dades a Barcelona, Madrid i Marsella.
  Silk Aplicacions és la filial tecnològica de CaixaBank. Proveïm serveis al Grup, tant a nivell nacional com a internacional, amb visió corporativa i actuant com a element estratègic que acompanya al negoci a través de la tecnologia i de la innovació. Àmbits d'actuació: Infraestructures, Arquitectura, Canales Electrònics, Mitjans de pagament, Innovació, Mobilitat Interna, Internacional, Centres de Procesaments de dades.
 

El Departament de Presidència consta de l'oficina i gabinet del Conseller de Presidència amb tots els seus organismes de departament interns com l'oficina de Govern, Assesoria Jurídica, Oficina de Premsa...

 

UPC Alumni és un servei que la Universitat Politècnica de Catalunya, BarcelonaTech (UPC) ofereix a tothom relacionat amb l'UPC amb l'objectiu de facilitar la interacció, així com la possibilitat de desenvolupar, mitjançant la xarxa, noves relacions professionals i personals.

Esdeveniment

28 de Maig de 2019

17a edició de la Festibity
Dimarts 28 de Maig 2019
Teatre Nacional de Catalunya

Sobre nosaltres

"La gran festa de les tecnologies de la informació"

           

 

Contacte

Per a més informació:

festibity@festibity.com

T. 93 000 92 02