Partners de la Festibity 2019

  CISCO és líder mundial en solucions de xarxes que transforma la manera en què les persones es connecten, es comuniquen i col·laboren, donant forma al futur d'Internet mitjançant la creació de valor i oportunitat sense precedents. Cisco proveeix de solucions per connectar tots tipus de dades siguin on siguin, oferint computació i analítica des dels Data Centers fins als dispositius de forma immediata.
  DXC Technology es líder mundial en serveis TIC. La seva missió, ajudar als seus clients a aprofitar el poder de la innovació per prosperar en el canvi.

Alguns dels seus serveis principals:

  • Analytics
  • Aplicacions
  • Cloud
  • Consultoria i Seguretat
  Seidor, una proposta innovadora i de valor en l'àmbit del desenvolupament i manteniment d'aplicacions formada per la integració dels millors coneixements de companyies referents del sector TIC a Catalunya. Els objectius es basen en aportar solucions útils, innovadores i eficients per transformar el servei de l'Administració Pública, créixer com a companyies fruit de la comercialització i capitalització de les solucions proposades.
  Amb una infraestructura mundial de centres informàtics i xarxes, T-Systems, la filial de Deutsche Telekom, ofereix tecnologies de la informació i de la comunicació (TIC) a grups multinacionals i a institucions públiques.  L'objectiu de T-Systems és construir un futur en què la societat i el món empresarial estiguin connectats i oferir un valor afegit als seus clients a través de solucions TIC.
 

Telefónica és una de les majors companyies de telecomunicacions del món per capitalització borsària i nombre de clients, que es recolza en una oferta integral i en la qualitat de la connectivitat que li proporcionen les millors xarxes fixes, mòbils i de banda ampla.

Telefónica ofereix solucions integrades en les TIC per a tot tipus de clients (persones, llars, empreses de tota mida, Administracions Públiques, ...). La proposta de valor per a les grans empreses es basa en una Connectivitat excel·lent.

  Accenture és una companyia global de consultora de gestió, serveis tecnològics i outsourcing amb 319.000 professionals que presten servei a clients en més de 120 països. Accenture col·labora amb els seus clients per a ajudar-los a convertir-se en negocis i Governs d’alt rendiment. La companyia ha assolit una facturació de 30.000 milions de dòlars durant l’exercici fiscal 2014.
  La missió d'Altran és ajudar als seus clients en la creació i desenvolupament dels seus productes i serveis. El seu principal repte és aplicar tota la seva experiència d'innovació i tecnològica per millorar el rendiment dels seus clients i  fer realitat els seus projectes.
  Carver és una empresa de serveis TIC, fundada l'any 2002, participada exclusivament per tècnics que treballen en la companyia. La missió de Carver és acompanyar als clients, adaptant-se a les seves característiques, en la gestió digital dels seus negocis. La seva visió és ser l'empresa TIC de proximitat, especialitzada i de confiança, de les millors companyies del seu entorn empresarial.
  ExpertSystem desenvolupa tecnologia de computació cognitiva basada en algoritmes d'Intel·ligència Artificial destinada a llegir i interpretar en diferents idiomes la informació, tal com ho fa el cervell humà. Treballem a gran velocitat i amb un alt nivell de precisió per ajudar a les empreses a obtenir el màxim rendiment de les seves dades, tant internes com externes, i a transformar-les en informació estratègica.
  IThinkUPC és l'empresa de consultoria i serveis avançats de software de la Universitat Politècnica de Catalunya. Ajuda a les empreses a millorar la vida dels seus clients i empleats creant solucions i serveis avançats de software.
  Mediacloud és un proveïdor d'infraestructures digitals en el núvol que forma part del grup Mediapro. L'empresa ofereix servidors, emmagatzematge i núvols privats, a més d'escriptoris virtuals. Amb un ADN totalment digital, diuen, poden "ajudar-te a que tu també ho siguis".
  INDRA és una de les principals empreses globals de consultoria i tecnologia i el soci tecnològic per les operacions clau dels negocis dels seus clients a tot el món. Desenvolupa una oferta integral de solucions pròpies i serveis avançats i d’alt valor afegit en tecnologia, a la qual afegeix una cultura única de fiabilitat, flexibilitat i adaptació a les necessitats dels seus clients. Indra és capdavantera mundial en el desenvolupament de solucions tecnològiques integrals. 
  Nae treballa amb operadors de telecomunicacions, grans empreses i administracions públiques per anticipar els reptes de creixement i transformació del mercat, millorant la seva estratègia de negoci i la seva eficiència operativa. Amb una facturació anual que supera els 40 milions d'euros i seus a Espanya, Colòmbia, Mèxic i Costa Rica, l'equip de Nae està format per més de 400 professionals.
  Organitzacions capdavanteres de tot el món confien al programari, els sistemes i els serveis de NetApp per gestionar i emmagatzemar les seves dades. Els clients valoren el nostre treball en equip, experiència i passió per ajudar-los a aconseguir l'èxit ara i en el futur.​
  Nexica, del grup multinacional Econocom, proporciona solucions segures al núvol, serveis gestionats i externalització TI. Nascuda fa més de 20 anys a Barcelona, ofereix cloud pública, privada o híbrida, de manera que administra sistemes i desplega equips també al centre de dades del client. Nexica és coneguda per la seva proximitat en el tracte, per la seguretat de les seves solucions i la robustesa dels seus centres de dades a Barcelona, Madrid i Marsella.
  NTT Communications ofereixen un portfolio de serveis d'infraestructura TIC avançats i d'extrem a extrem recolzat per una de les operacions IT més àmplies del món amb una infraestructura d'avantguarda que combina centres de dades globals, un tier-1 IP backbone d'alta capacitat i baixa latència i suport d'operacions 24/7.
  Silk Aplicacions és la filial tecnològica de CaixaBank. Proveïm serveis al Grup, tant a nivell nacional com a internacional, amb visió corporativa i actuant com a element estratègic que acompanya al negoci a través de la tecnologia i de la innovació. Àmbits d'actuació: Infraestructures, Arquitectura, Canales Electrònics, Mitjans de pagament, Innovació, Mobilitat Interna, Internacional, Centres de Procesaments de dades.
  Viewnext és una empresa de Serveis de Tecnologies de la Informació del grup *IBM a Espanya especialitzada en serveis gestionats d'aplicacions i infraestructures. Compten avui dia amb un equip de més de 4.700 professionals de tecnologies de la informació, amb una cobertura d'oficines i centres d'innovació tecnològica a Espanya i Portugal.
 

L'estratègia de Barcelona Digital se centra a invertir en infraestructures digitals públiques que facilitin uns serveis públics de més qualitat i que siguin el preludi d'una economia i una societat més sostenibles i col·laboratives.

 

El Departament de Polítiques Digitals i Administració Pública s'encarrega d'implementar i coordinar les polítiques governamentals relacionades amb les TIC, amb l'objectiu d'aconseguir una societat digital intel·ligent a Catalunya, que sigui sostenible i inclusiva.

 

UPC Alumni és un servei que la Universitat Politècnica de Catalunya, BarcelonaTech (UPC) ofereix a tothom relacionat amb l'UPC amb l'objectiu de facilitar la interacció, així com la possibilitat de desenvolupar, mitjançant la xarxa, noves relacions professionals i personals.

  Els cobots d'Universal Robots posen disposició tots els avantatges de l'automatització robòtica avançada, sense cap dels costos addicionals associats a la programació, la instal·lació i els resguards de seguretat dels robots tradicionals.
  CATEi treballa per proveïr a les empreses i a la societat de tecnologies innovadores, actualment treballa amb més de 50 empreses i 130 entitats, i fins a 325 que formen SINERGIA, aportant coneixement, talent, idees, innovació, suport i resposta.
      L’Associació Club Marketing Barcelona treballa per crear i impulsar un entorn propici perquè Barcelona sigui una de les capitals de referència en màrqueting des de fa més de 50 anys, aportant coneixement, serveis, formació i informació a les empreses i als professionals de màrqueting.
  El Cercle Tecnològic de Catalunya és una Fundació Privada sense ànim de lucre que uneix empreses i professionals del sector de les Tecnologies de la Informació i la Comunicació.
  El Col·legi Oficial d'Enginyeria en Informàtica de Catalunya, COEINF, és una institució pública catalana i independent, creada per la Llei 3/2001 del Parlament de Catalunya. Els representa, organitza i protegeix, tot vetllant per una adequat exercici de la professió.
  La revista Tecnonews és una publicació digital que vol promoure el desenvolupament del sector de les TIC a Espanya i als països de parla hispana sobre la base de garantir la lliure informació, actuant com a plataforma d'expressió i col·laboració entre els diversos agents que operen en el sector. 

28 de Maig de 2019

17a edició de la Festibity
Dimarts 28 de Maig 2019
Teatre Nacional de Catalunya

Sobre nosaltres

"La gran festa de les tecnologies de la informació"

         

 

Contacte

Per a més informació:

festibity@festibity.com

T. 93 000 92 02