Propostes a la Iniciativa TIC 2019

SPARKLE, una fàbrica virtual immersiva d'ALTRAN

Sparkle, aplica els beneficis de la Indústria 4.0 i reprodueix una fàbrica virtual immersiva a partir d'una fàbrica real on sensors intel·ligents (SenseForge) recullen dades contínuament per detectar el seu estat, i d'aquesta forma anticipar-se a possibles errors, necessitats de manteniment o perills.

A més la Realitat Virtual, s'utilitza com a eina d'entrenament amb una plataforma de control remot que permet moure un braç robòtic remotament.

   

AUTOFLOW, una plataforma per a negocis per DXC Technology

AutoFlow, té l'objectiu d'industrialitzar de forma eficient i robotitzada els processos de back-office, i externalitzar-los a proveïdors de serveis externs així com d'integració entre diferents canals.
 
Aquesta plataforma integra i automatitza els següents serveis:
 
⦁ Email.
⦁ Text File.
⦁ Entrades manuals.
⦁ Trucades de telèfon.
⦁ Altres eines d'integració.

 

   

 

 
GRESLADIX, sistema de detecció de radicalització d'EXPERT SYSTEM
 
Gresladix, és un projecte enfocat a identificar accions il·legals, delictives o relacionades amb terrorisme mitjançant tècniques de processament basades en el pensament cognitiu del llenguatge natural i sistemes d'Intel·ligència Artificial
 
Es poden identificar, extreure i agregar posts en xarxes socials en diversos idiomes vinculats a col·lectius radicalitzats i enllaçar aquesta informació amb l'amenaça detectada.
 

 

 
MUTUA UNIVERSAL (Lince), IA i machine learning de NAE
 
Mutua Universal, neix amb l'objectiu de millorar l'eficiència amb innovació tecnològica, implantant un sistema d'Intel·ligència Artificial i Machine Learning, per a la identificació de patrons i establir models predictius.
 
Té l'objectiu de definir l'estratègia a seguir per a ser una entitat orientada a la dada, identificant camps d'actuació per als sistemes d'I.A. Així com ser una eina d'anàlisi del passat, d'optimització del present i de predicció del futur.
 
AURA, la intel·ligència artificial de TELEFÓNICA
 
Aura, és un assistent virtual que està permetent transformar les dades en coneixement per a oferir experiències personalitzades a tots els clients d'una manera natural, en temps real i a través de diversos canals com el dispositiu Movistar Home.
 
Permet: 
⦁ Resoldre temes de dominis tradicionalment telco.
⦁ Treu el màxim partit al teu TV, amb la possibilitat de buscar continguts (pel·lícules, sèries, programes) personalitzades.
⦁ Integració a múltiples canals: app mòbil, web, Movistar Home, Facebook Messenger, Google Assistant, i pròximament Whatsapp.

 

28 de Maig de 2019

17a edició de la Festibity
Dimarts 28 de Maig 2019
Teatre Nacional de Catalunya

Sobre nosaltres

"La gran festa de les tecnologies de la informació"

         

 

Contacte

Per a més informació:

festibity@festibity.com

T. 93 000 92 02