L'UR10e és el robot col·laboratiu d'Universal Robots més potent de la gamma: permet automatitzar processos i tasques amb un pes de fins a 10kg. Gràcies al seu radi d'acció de 1300mm, és ideal per als treballs d'empaquetat i paletitzat, on les distàncies entre les diferents zones operatives són considerables. 

És polivalent, fàcil de programar, i es pot integrar sense dificultat cap en tots els entorns de producció, sigui com sigui el tipus de producte o planta de fabricació. Compta amb 65 patents, en sistemes de control, seguretat i programació de robots, i amb 35 premis i distincions internacionals.

Coreògrafa i ballarina coneixedora de la dansa clàssica, espanyola i contemporània. Amb la fundació l'any 1993 de la Companyia Sol Picó, ha dut a terme més de 900 representacions a 25 països d'arreu del món amb un ampli repertori. Entre 2002 i 2004 la seva companyia fou companyia resident de dansa al TNC.

Sol Picó utilitza elements de la cultura popular, amb la qual ha bastit una iconografia pròpia, alhora que ofereix un clar exemple de la relació entre mite i memòria, tant individual com col·lectiva. La creadora, a més, construeix ponts entre mons antagònics i els fa quallar.

Presentadora de televisió, ràdio i esdeveniments. Graduada en Comunicació Audiovisual per la Universitat Pompeu Fabra, va començar la seva carrera professional en el món de la producció. Poc després va debutar com a redactora i locutora a RAC 1 on va treballar en programes com No som perfectes i El món a RAC1.

De la ràdio va passar a la televisió i actualment és presentadora i guionista a TV3, canal en el què ha treballat en programes com Divendres. Combina la professió de periodista a la televisió amb projectes audiovisuals d’actualitat i entreteniment.

Des del 1994 ha treballat professionalment a diverses ràdios i quasi sempre en els seus estudis de postproducció. Actualment forma part de l’equip de Promocions de Catalunya Ràdio i és director i presentador de Generació Digital, un programa de Catalunya Ràdio dedicat a la tecnologia, l’entreteniment en línia i la cultura digital i que ja compta amb més de 700 edicions.

També és professor associat a la UPF Barcelona School of Management, on dona classes de periodisme digital sobre el sector dels videojocs, i creador d’Espacio Sonante, un projecte de fonografia sobre els paisatge sonor.

Enginyer informàtic per la Universitat Autònoma de Barcelona amb l’especialitat d’Intel·ligència Artificial. Ha treballat en el camp de la Interacció Humana amb els Ordinadors, disseny, ensenyament i comunicació en empreses com IBM o Deutsche Bank. Ha creat empreses en els sectors del disseny i la comunicació i l'arqueologia.

Actualment dirigeix l’agència digital Mortensen, imparteix classes de Comunicació Audiovisual a la Universitat Pompeu Fabra i dicta conferències. Col·labora a RAC1, La Vanguardia, VIAempresa i BTV. Blogueja a Ganyet.com i participa activament en mitjans socials. Parla sis idiomes. 

És doctora en Informàtica i professora d’investigació a l’Institut de Robòtica i Informàtica Industrial (CSIC-UPC), on lidera un grup de recerca dedicat a la robòtica assistencial i col·laborativa. Ha dirigit setze projectes europeus, entre ells una ERC Advanced Grant sobre manipulació robotitzada de peces de vestir, i ha estat guardonada amb la medalla Narcís Monturiol de la Generalitat de Catalunya i recentment reconeguda com a Professional catalana TIC de l’any

Convençuda que la ciència-ficció pot ajudar a promoure l’ètica en la robòtica i les noves tecnologies, ha escrit les novel·les La mutació sentimental (Pagès Editors, 2008) i Enxarxats (Males Herbes, 2017).

28 de Maig de 2019

17a edició de la Festibity
Dimarts 28 de Maig 2019
Teatre Nacional de Catalunya

Sobre nosaltres

"La gran festa de les tecnologies de la informació"

         

 

Contacte

Per a més informació:

festibity@festibity.com

T. 93 000 92 02