Clara Ponsatí - Economista,
Llicenciada en Ciències Econòmiques per la Universitat de Barcelona, Màster en Economia per la Universitat Autònoma de Barcelona i Doctora per la Universitat de Minnesota. Professora de recerca a l'Institut d'Anàlisi Econòmica (IAE-CSIC) i a la Barcelona Graduate School of Economics. És editora associada a la Review of Economic Design i de l'International Journal of Game Theory. Ha estat directora de l'Institut d'Anàlisi Econòmica del CSIC, i membre, entre altres, del consell científic de la Fundació Espanyola per a la Ciència i la Tecnologia.

Lucas Carné - Co-fundador de Privalia, @lcarnec
Va estudiar a l'IESE Business School de la Universitat de Navarra, a la Northwestern University - Kellogg School of Management i a la Universitat Politècnica de Catalunya. Va fundar Privalia amb el seu soci José Manuel Villanueva, fa 8 anys. Van ser pioners en el mercat de la venda de roba de primeres marques per Internet. Van començar en un petit despatx al Portal de l'Àngel de Barcelona i ara ocupen una gran nau al districte 22@ de Barcelona i són líders en el sector. Valors, esforç i internacionalització han estat les claus per l'arrencada del projecte.

Albert Giralt - Director general d'Avinent,
Llicenciat en Economia i Administració d'Empreses a la Universitat Autònoma de Barcelona; Business Administration a la University of Otawa; International Studies a CIDOB - IBEI (Institut Barcelona d'Estudis Internacionals) i Màster en Administració al College of Europe. Director general d'Avinent-Grup Vilardell Purtí, empresa de Santpedor, a l'avantguarda de l'odontologia amb l'escaneig intraoral i la fabricació d'estructures dentals personalitzades amb sistemes CAD-CAM. Avinent és líder en innovació a nivell nacional i és una firma reconeguda a escala internacional.

Hugo Puiggrós - CBDO de Hartmann,
És Llicenciat en ADE per la Pompeu Fabra i MBA per IESE. Actualment és director de desenvolupament de negoci, CBDO (Chief Business Development Officer), a més de CFO a Espanya, a Hartmann. Porta més de 5 anys com a directiu a l'empresa, a més de deu anys d'experiència com a directiu en vàries companyies. Té bons coneixements de la internacionalització des del punt de vista d'una multinacional estrangera a Catalunya. Hartmann és responsable de la distribució i comercialització de l'extensa gamma de productes sanitaris i solucions del Grup Hartmann a Espanya. L'empresa exporta des de Mataró el 85% de la seva producció. El mercat prioritari és Europa però també opera addicionalment a Amèrica i regions d'Àfrica, Àsia i Oceania

Elena Carasso - Directora Online Mango,
Va estudiar disseny gràfic a l'Escola EINA de Barcelona, PDD per la IESE i Màster en Logística Integral i d'Operacions a la UOC. L'any 1991 es va incorporar a l'equip de disseny de Mango i des d'aleshores ha ocupat diverses posicions al grup, en l'entorn de producte, operacions i tecnologia. Des de 1995 s'encarrega de desenvolupar el canal d'Internet a l'empresa, comenšant amb l'eCommerce l'any 2000. L'any 2008 va entrar a formar part del Comitè Executiu. Actualment és la Directora Online del grup.
Mango és una multinacional catalana dedicada al disseny, la fabricació i la comercialització de peces de vestir i complements per a la dona i l'home. El seu actual president és Isak Andic i el seu director general és Enric Casi. El seu objectiu és ser present a totes les ciutats del món. Actualment, té més de 2.000 botigues a 103 pa´sos.
Ha estat la marca de moda espanyola pionera al sector online. Va crear la seva primera pàgina web corporativa el 1995 i cinc anys més tard, l'any 2000, va posar a disposició dels usuaris la seva primera botiga online, que actualment comercialitza tota la seva gamma de productes als estats membres de la Unió Europea, així com als EE.UU, la Xina, al Japó, Canadà, Rússia i Turquia.

COL·LOQUI TIC i INTERNACIONALITZACIÓ

Alfons Cornella - Fundador i president d'Infonomia, @acornella
Llicenciat en Física per la Universitat de Barcelona, Master of Science in Information Resources Management per la Syracuse University de Nova York, i diplomat en Alta Direcció d'Empreses per ESADE, Barcelona. Fundador i president d'Infonomia. Consultor de grans empreses, ha dirigit més de 100 projectes, dinamitzant equips d'innovació. Fundador el 2009 de Co-society, una iniciativa per a l'estímul de la intersecció sistemàtica de negocis. Ha publicat 20 llibres i més de 1000 articles sobre ciència, tecnologia i innovació.

Socis col·laboradors:

Media partner:

Amb el suport de:

Agraïments: