You are here

JOSEP MARIA MAINAT | CREADOR & PRODUCTOR TV

Professional del món de la televisió, fundador membre de La Trinca amb Toni Cruz i Miquel Àngel Pasqual, amb una llarga trajectòria al sector de les economies creatives. Fundador de la productora Gestmusic (Endemol), ara emprenedor i divulgador a més de col·laborador com a tertulià a Catalunya Ràdio.

Poc després de fundar Gestmusic, va fer-la créixer fins a convertir-la en una de la grans productores de l’Estat espanyol. Després de l’absorció de Gestmusic per Endemol, va continuar al capdavant de la companyia com a director executiu. Ara, juntament amb Toni Cruz, porta Reset TV, des d’on creen nous formats televisius. Es diu que és l’home més entès en TV de l’Estat espanyol.

BELENA GAYNOR | DIGITAL MANAGER & INFLUENCER

Professional del món cultural digital, influencer, TikToker, creadora de contingut, desenvolupadora de formats per a marques, entitats i productores. Digital Manager al grup Gestmusic gestionant canals d'Operación Triunfo i Top Gamers Academy.

Va estudiar el grau de Publicitat i Relacions Públiques a Barcelona mentre ho compaginava amb el seu canal a YouTube, també va treballar a diferents agències de publicitat i va convertir-se en responsable de comunicació. Ara gestiona i planifica canals a xarxes socials, assessora les marques digitalment, gestiona accions amb influencers, i crea continguts digitals. 

PIPO SERRANO

Presentador & Broadcaster

Dirigeix estratègies i transformacions digitals en àmplies redaccions i mitjans de comunicació, incorporant noves narratives i cobertures digitals, pioner reconegut a Espanya de l'ús del Periodisme Mòbil (MoJo). Ponent, entrevistador i moderador en diferents congressos lligats a qüestions digitals. Reconegut pels “European Digital Mindset Awards 2018" amb el premi “Best Journalistic Work on Digital Transformation”. Membre destacat del Consell Assessor del "Foro de Humanismo Tecnológico de ESADE", i membre de la Junta de Govern del Col·legi de Periodistes de Catalunya.

XAVIER ESPINOSA

Imitador & TikToker

Creador de contingut a TikTok i imitador de grans coneguts del món del futbol, política i personatges públics. Espinosa acumula més de 58.000 seguidors a la xarxa social TikTok i més de mig milió de m’agrades.

Amb només 24 anys, és molt conegut també per imitar a programes de Catalunya Ràdio com Tot Gira i El Suplement, a més de col·laborar amb Polònia TV3 i APM? TV3. Per ell, el que va començar com un entreteniment al pati del col·legi, és ara la seva professió i, només cal passar-se pel seu compte a la xarxa social per adonar-se de les grans similituds entre la veu, i fins i tot els gestos, a l'hora de mimetitzar-se.

SONIA HEIS

DJ & Artista

Dj Artista multigènere nascuda a Barcelona sempre dedicada a la música. Influenciada per artistes com Jungle, Parcels, Apparat, The Black Keys, alt-J i més. Els seus estils són el progressive house, downtempo, la música balear, l'ambient, la música urbana i música dels 80.

Ha actuat a Pacha Barcelona, Pachito Sitges, Marina Bay... DJ resident a l'hotel Duquesa de Cardona, i ha actuat en alguns dels millors hotels de Barcelona com el Renaissance, Ohla, Toc Hostel, i ha col·laborat amb la ràdio argentina Elektrona i italiana Always Ràdio a més d'altres esdeveniments privats.

DAVID FERRER I CANOSA | SECRETARI POLÍTIQUES DIGITALS

En l’àmbit públic ha estat director de l’Àrea TIC de l’Entitat Autònoma del Diari Oficial i de Publicacions de la Generalitat, director de l’Àrea TIC del Departament d’Agricultura, Ramaderia, Pesca, Alimentació i Medi Natural i Secretari de Telecomunicacions, Ciberseguretat i Societat Digital, entre d’altres.

Al llarg de la seva trajectòria professional, ha publicat diversos articles i ha estat ponent a fòrums de debat nacionals i internacionals relacionats amb les polítiques TIC públiques i la regulació en el mercat de les telecomunicacions. L'abril del 2014 es va incorporar com a coordinador general de projectes a la Direcció General de Telecomunicacions i Societat de la Informació del Departament de la Presidència i, el juny del 2018, va ser nomenat Secretari de Telecomunicacions, Ciberseguretat i Societat Digital.

DANIEL CRESPO | RECTOR DE LA UPC

És catedràtic de Física i l'actual rector de la Universitat Politècnica de Catalunya des del 2021. La seva principal línia de recerca és l'estudi de les propietats mecàniques i l'estabilitat física i química dels materials metàl·lics amorfs.

Daniel Crespo ha estat sotsdirector de l'Escola d'Enginyeria de Telecomunicació i Aeroespacial de Castelldefels, a més de director del Departament de Física de la UPC entre 2010 i 2019. Posteriorment, va ser president de la Junta de Personal Docent i Investigador de la UPC. Ha publicat més de cent articles a revistes científiques i ha dirigit deu tesis doctorals. Moltes d'elles investigant projectes successius amb finançament del Pla Estatal de Recerca Científica i Tècnica i d'Innovació.

Organització

Universitat Politècnica de Catalunya

Suport Institucional

Sobre nosaltres

"La gran festa de les tecnologies de la informació"

         

 

Contacte

Per a més informació:

festibity@festibity.com

T. 93 000 92 02