Patrocinadors 2015


 

Una plataforma basada en el núvol, utilitzada per integrar, compartir i gestionar informació sobre infraestructures, equipaments i interior d'edificis, localitzats territorialment.

Entrevista a Víctor Barajas, Director Comercial d'Asset Systems.

Les principals aplicacions d'Asset System són:

- Gestió i Inventari d'actius sobre el territori. 

- Geomarketing. 

- Gestió d'Incidències.

- Integració i gestió de xarxes col·laboradores. 

- Fluxos i ordres de treball.

   

Líder mundial en solucions de xarxes que transforma la manera en què les persones es connecten, es comuniquen i col·laboren, donant forma al futur d'Internet mitjançant la creació de valor i oportunitat sense precedents.

Entrevista a Francesc Bert, directiu de CISCO

Cisco proveeix de solucions per connectar tots tipus de dades siguin on siguin, oferint computació i analítica des dels Data Centers fins als dispositius de forma immediata.

    

Companyia especialitzada en Consultoria, Serveis Tecnològics i Outsourcing ubicada a Barcelona. Està formada per experts en Consultoria, amb un profund coneixement del mercat tecnològic i àmplia experiència en diferents sectors de negoci.

Entrevista a Anna García Marín, sòcia d'E-tic.

La nostra oferta de serveis ofereix una solució flexible per adaptar-nos a les necessitats dels nostres clients:

- Projectes: Desenvolupament aportant mètode i experiència. Compromís en planificació, qualitat i cost.

- Outsourcing: Responsabilitat integral gestionada mitjançant SLA's.

- Suport Tècnic: Consultors especialitzats com a suport als equips del client.

 

HP crea noves possibilitats perquè la tecnologia tingui un impacte significatiu en persones, organitzacions, governs i la societat en general. Amb el portfoli tecnològic més ampli del món que comprèn les tasques d’impressió, sistemes personals, software i serveis i infraestructures TI. HP proporciona solucions per abordar els reptes més complexos dels clients a qualsevol regió del món. 

Entrevista a Juan Parra, Country Manager d'HP Enterprise

HP Enterprise Services ofereix serveis de Consultoria, Integració i Outsourcing en els àmbits d'Infraestructura, Aplicacions i Processos de Negoci. La nostra estratègia es basa en els 4 pilars sobre els quals es recolza el “Nou Estil de IT”, Cloud, Big Data, Seguretat i Mobilitat. 

Des d'HP Enterprise Services treballem com a socis estratègics dels nostres clients recolzant-nos en l'ampli portfolio tecnològic d'HP i en l'excel·lència en el Servei, posant a la disposició dels nostres clients innovació i habilitat per transformar i gestionar entorns complexos.

 

Capdavantera en recerca, desenvolupament i fabricació de tecnologies de la informació, incloent sistemes informàtics, programari, xarxes, sistemes d'emmagatzematge i microelectrònica. Transformen aquestes avançades tecnologies en solucions i serveis professionals.

Entrevista a Marc Estapé, Director Regional d'IBM

IBM està centrada a proporcionar als seus clients solucions tecnològiques i serveis de consultoria de negoci i tecnologies de la informació que contribueixin a l'èxit dels seus negocis. Les seves activitats inclouen la recerca, desenvolupament, fabricació i comercialització de tecnologies i productes de maquinari i programari, així com distribució de serveis tecnològics, outsourcing, integració de sistemes i consultoria de negoci.
 

IPM és una companyia independent de serveis de tecnologies de la informació (TI) amb més de 30 anys d’experiència en el mercat d’Espanya i Portugal. Amb oficines cobrint tot el territori, la seva missió principal és mantenir sempre disponibles i garantir la seguretat de les dades corporatives d’empreses i institucions.

Entrevista a Josep Verdura, Directiu a IPM.

Subministrem solucions tecnològiques que permetin mantenir sempre disponibles els serveis més crítics de les empreses, optimitzant les inversions i alineant els requeriments de TI amb el negoci.
 
Oferim consultoria, implantació de solucions, manteniment proactiu i serveis gestionats, en l'àmbit d'emmagatzematge, solucions de recuperació i retenció de dades, virtualització de servidors i escriptoris, solucions d'alta disponibilitat i recuperació a desastres.

 

Empresa del grup Mediapro que aporta solucions al núvol d'última generació, gestionats de forma unificada, desvinculant la infraestructura al màxim de les aplicacions proporcionades pels nostres clients, facilitant el control i seguiment. Basat en un nou model en el que es distribueixen les aplicacions entre els CPDs del grup, garanteix la seguretat de les dades, minimitza els riscos i maximitza les eficiències assumint les necessitats actuals i els reptes futurs de les empreses.

Entrevista a Gustau Serra, Director de Mediacloud.

Facilitem serveis IT gestionats en diferents capes mitjançant el muntatge de núvols privats, en combinació de recursos dedicats.

Els nostres serveis professionals les acompanyem a les empreses en tot moment per tal de cobrir i assegurar l’èxit del projecte i que els  responsables de tecnologia es puguin dedicar al que realment aporta valor a la seva empresa. 

 

Telefónica és un dels operadors integrats de telecomunicacions líder a nivell mundial en la provisió de solucions de comunicació, informació i entreteniment, amb presència a Europa i Llatinoamerica. Telefónica és una Telco Digital de referència a Amèrica Llatina i amb una escala rellevant en el mercat europeu. Des del començament de la internacionalització, la companyia ha experimentat un gran creixement.

Entrevista a Enrique Santiago Muñoz, Director Territorial de Telefónica

"Telefonica ha creat Telefónica Dynamic Insights, una nova unitat de negoci global, dedicada a identificar y desenvolupar les oportunitats potencials para crear valor a partir del ‘big data’. El seu primer producte es Smart Steps, que utilitza dades anònimes i agregades de la xarxa mòbil per quantificar, comparar i entendre millor els factors que determinen el nombre de persones que visiten un determinat lloc en cada moment."

   

Accenture és una companyia global de consultora de gestió, serveis tecnològics i outsourcing amb 319.000 professionals que presten servei a clients en més de 120 països. Accenture col·labora amb els seus clients per a ajudar-los a convertir-se en negocis i Governs d’alt rendiment. La companyia ha assolit una facturació de 30.000 milions de dòlars durant l’exercici fiscal 2014.

 

El Grup Birchman és una empresa internacional proveïdora de serveis de consultoria y tecnologies de la informació per nombroses companyies a nivell mundial.

 

És la companyia japonesa líder en Tecnologies de la Informació i Comunicació (TIC), amb presència a 100 països. Ofereix una gamma completa de productes, solucions i serveis que ajuden a empreses de totes les mides, a ser més eficients i competitives. El seu porfolio abasta des de solucions per al lloc de treball, solucions de centres de dades, serveis gestionats i de programari, fins a solucions basades en el núvol.

 

Multinacional de Consultoria i Tecnologia capdavantera a Espanya i Llatinoamèrica. Ofereix solucions i serveis tecnològics per als sectors de Transport i Tràfic, Energia i Indústria, Administració Pública i Sanitat, Serveis Financers, Seguretat i Defensa i Telecom i Mitjana.

 

Una proposta innovadora i de valor en l'àmbit del desenvolupament i manteniment d'aplicacions formada per la integració dels millors coneixements i expertesa de Seidor i Nexica, companyies referents del sector TIC a Catalunya.

 

Nae treballa amb operadors de telecomunicacions, grans empreses i administracions públiques per anticipar els reptes de creixement i transformació del mercat, millorant la seva estratègia de negoci i eficiència operativa.

   

NetApp crea innovadors productes, software i sistemes d'emmagatzematge que ajuden als seus clients a emmagatzemar, gestionar, protegir i conservar un dels actius corporatius més importants, les seves dades.

 

Oracle està canviant la complexitat de les TIC. Com resultat els seus clients aconsegueixen solucions completes, obertes i integrades amb valor afegit i basades en la innovació.

 

SAP SE és el líder mundial de software empresarial i serveis relacionats amb el software. Els seus serveis innovadors ajuden als seus clients a operar de manera més rendible i eficient i a créixer de forma sostenible.

  Amb una infraestructura mundial de centres informàtics i xarxes, la filial de Deutsche Telekom, ofereix tecnologies de la informació i de la comunicació (TIC) a grups multinacionals i a institucions públiques.
 

UPCnet és l'empresa de consultoria i serveis tecnològics de la Universitat Politècnica de Catalunya, experta en ajudar a les empreses i administracions públiques a potenciar la seva agilitat de negoci mitjançant l'ús de les TIC.

 

Consultora especialista en optimitzar els processos comercials de marques líders, a través de solucions de millora del rendiment de la força de vendes i la presa de decisions, aportant una visió 360º.

 

Empresa líder mundial que proporciona un ventall complet de serveis de telecomunicacions unificades, incloses comunicacions de veu, dades mòbils i banda ampla fixa. Estan presents en més de 70 països dels 5 continents.

 

L'Institut Municipal d'Informàtica és un organisme de l'Ajuntament de Barcelona que s'encarrega de l'execució d'aquells treballs d'informàtica que pel seu millor desenvolupament i exercici, necessitin els serveis i les activitats municipals.

  S'encarrega de les àrees de comerç interior i artesania, consum, turisme, indústria, innovació, energia i mines, economia social, cooperatives i autoempresa, telecomunicacions, internacionalització, relacions laborals i ocupació.

  És un diari compromès amb la societat que mira i explica el món des de Catalunya. Un diari d'última generació tecnològica que assumeix amb els seus lectors el compromís de recuperar els valors que ha donat al llarg de la història el periodisme del nostre país: la màxima qualitat i rigor ètic com a garant dels valors de la nostra societat.
 

BTV és la televisió pública de la ciutat de Barcelona consolidada com a televisió de proximitat, amb una aposta clara per la qualitat, la informació i la participació. Fomenta la seva programació en els serveis informatius, basats en tot allò que succeeix al voltant de la ciutat de Barcelona o que interessa als barcelonins. 

 

És un servei que la Universitat Politècnica de Catalunya, BarcelonaTech (UPC) ofereix a tothom relacionat amb l'UPC amb l'objectiu de facilitar la interacció, així com la possibilitat de desenvolupar, mitjançant la xarxa, noves relacions professionals i personals.

Sobre nosaltres

"La gran festa de les tecnologies de la informació"

         

 

Contacte

Per a més informació:

festibity@festibity.com

T. 93 000 92 02