Partners de la Festibity 2018

  CISCO és líder mundial en solucions de xarxes que transforma la manera en què les persones es connecten, es comuniquen i col·laboren, donant forma al futur d'Internet mitjançant la creació de valor i oportunitat sense precedents. Cisco proveeix de solucions per connectar tots tipus de dades siguin on siguin, oferint computació i analítica des dels Data Centers fins als dispositius de forma immediata.
  DXC Technology es líder mundial en serveis TIC. La seva missió, ajudar als seus clients a aprofitar el poder de la innovació per prosperar en el canvi.

Alguns dels seus serveis principals:

  • Analytics
  • Aplicacions
  • Cloud
  • Consultoria i Seguretat
  Itteria, una proposta innovadora i de valor en l'àmbit del desenvolupament i manteniment d'aplicacions formada per la integració dels millors coneixements i expertesa de Seidor i Nexica, companyies referents del sector TIC a Catalunya.

Els objectius es basen en aportar solucions útils, innovadores i eficients per transformar el servei de l'Administració Pública, créixer com a companyies fruit de la comercialització i capitalització de les solucions proposades.

  Amb una infraestructura mundial de centres informàtics i xarxes, T-Systems, la filial de Deutsche Telekom, ofereix tecnologies de la informació i de la comunicació (TIC) a grups multinacionals i a institucions públiques.  L'objectiu de T-Systems és construir un futur en què la societat i el món empresarial estiguin connectats i oferir un valor afegit als seus clients a través de solucions TIC.
 

Telefónica és una de les majors companyies de telecomunicacions del món per capitalització borsària i nombre de clients, que es recolza en una oferta integral i en la qualitat de la connectivitat que li proporcionen les millors xarxes fixes, mòbils i de banda ampla.

Telefónica ofereix solucions integrades en les TIC per a tot tipus de clients (persones, llars, empreses de tota mida, Administracions Públiques, ...). La proposta de valor per a les grans empreses es basa en una Connectivitat excel·lent.

  Accenture és una companyia global de consultora de gestió, serveis tecnològics i outsourcing amb 319.000 professionals que presten servei a clients en més de 120 països. Accenture col·labora amb els seus clients per a ajudar-los a convertir-se en negocis i Governs d’alt rendiment. La companyia ha assolit una facturació de 30.000 milions de dòlars durant l’exercici fiscal 2014.
  INDRA és una de les principals empreses globals de consultoria i tecnologia i el soci tecnològic per les operacions clau dels negocis dels seus clients a tot el món. Desenvolupa una oferta integral de solucions pròpies i serveis avançats i d’alt valor afegit en tecnologia, a la qual afegeix una cultura única de fiabilitat, flexibilitat i adaptació a les necessitats dels seus clients. Indra és capdavantera mundial en el desenvolupament de solucions tecnològiques integrals. 
  IThinkUPC és l'empresa de consultoria i serveis avançats de software de la Universitat Politècnica de Catalunya. Ajuda a les empreses a millorar la vida dels seus clients i empleats creant solucions i serveis avançats de software.
  Mediacloud és un proveïdor d'infraestructures digitals en el núvol que forma part del grup Mediapro. L'empresa ofereix servidors, emmagatzematge i núvols privats, a més d'escriptoris virtuals. Amb un ADN totalment digital, diuen, poden "ajudar-te a que tu també ho siguis".
  Nae treballa amb operadors de telecomunicacions, grans empreses i administracions públiques per anticipar els reptes de creixement i transformació del mercat, millorant la seva estratègia de negoci i la seva eficiència operativa. Amb una facturació anual que supera els 22 milions d'euros i seus a Barcelona, Madrid, Bogotà i Ciutat de Mèxic, l'equip de Nae està format per més de 200 professionals.
  Organitzacions capdavanteres de tot el món confien al programari, els sistemes i els serveis de NetApp per gestionar i emmagatzemar les seves dades. Els clients valoren el nostre treball en equip, experiència i passió per ajudar-los a aconseguir l'èxit ara i en el futur.​
  Nexica, del grup multinacional Econocom, proporciona solucions segures al núvol, serveis gestionats i externalització TI. Nascuda fa més de 20 anys a Barcelona, ofereix cloud pública, privada o híbrida, de manera que administra sistemes i desplega equips també al centre de dades del client. Nexica és coneguda per la seva proximitat en el tracte, per la seguretat de les seves solucions i la robustesa dels seus centres de dades a Barcelona, Madrid i Marsella.
  NTT Communications ofereixen un portfolio de serveis d'infraestructura TIC avançats i d'extrem a extrem recolzat per una de les operacions IT més àmplies del món amb una infraestructura d'avantguarda que combina centres de dades globals, un tier-1 IP backbone d'alta capacitat i baixa latència i suport d'operacions 24/7.
  Silk Aplicacions és la filial tecnològica de CaixaBank. Proveïm serveis al Grup, tant a nivell nacional com a internacional, amb visió corporativa i actuant com a element estratègic que acompanya al negoci a través de la tecnologia i de la innovació. Àmbits d'actuació: Infraestructures, Arquitectura, Canales Electrònics, Mitjans de pagament, Innovació, Mobilitat Interna, Internacional, Centres de Procesaments de dades.

 

L'estratègia de Barcelona Digital se centra a invertir en infraestructures digitals públiques que facilitin uns serveis públics de més qualitat i que siguin el preludi d'una economia i una societat més sostenibles i col·laboratives.

 

El Departament de Presidència consta de l'oficina i gabinet del Conseller de Presidència amb tots els seus organismes de departament interns com l'oficina de Govern, Assesoria Jurídica, Oficina de Premsa...

 

UPC Alumni és un servei que la Universitat Politècnica de Catalunya, BarcelonaTech (UPC) ofereix a tothom relacionat amb l'UPC amb l'objectiu de facilitar la interacció, així com la possibilitat de desenvolupar, mitjançant la xarxa, noves relacions professionals i personals.

  Situat a Montmeló, el Circuit de Barcelona-Catalunya va ser inaugurat el 10 de setembre de 1991, gràcies a l’impuls de la Generalitat de Catalunya, el Reial Automòbil Club de Catalunya i l’Ajuntament de Montmeló. Ofereix una gran oferta d’experiències per gaudir del Circuit
  eCooltra és el servei de motosharing líder a Europa amb una flota de més de 2.000 motos elèctriques i amb presència en cinc ciutats: Barcelona, Madrid, Lisboa, Roma i Milà.
  Motor Llavina, són concessionaris especialitzats en Mecànica i Electricitat de l'automòbil, dotats amb els més avançats equips de diagnosis, especialistes en instal·lació d'Accessoris Originals, amb total garantia de Marca.
  Renault Retail Group, filial de la marca, forma part de la xarxa de concessionaris oficials de Renault a Barcelona. Especialistes en venda de vehicles zero emissions i zero sorolls que permeten una conducció en total harmonia amb el seu entorn i de respecte amb el medi ambient.
 

SEAT és l’única companyia que dissenya, desenvolupa, fabrica i comercialitza automòbils a Espanya, on actualment és la companyia líder en inversió en R+D. Té la seva seu central a Martorell.

  SocialCar tracta el lloguer de cotxes entre particulars, amb registre gratuït i sense quota d'alta. Una vegada hagis trobat el cotxe perfecte, lloga-ho, lloga un cotxe quan ho necessitis des de 10€/dia segur i km.
 

L'Ara és un diari compromès amb la societat que mira i explica el món des de Catalunya. Un diari d'última generació tecnològica que assumeix amb els seus lectors el compromís de recuperar els valors que ha donat al llarg de la història el periodisme del nostre país: la màxima qualitat i rigor ètic.

  L’Associació Club Marketing Barcelona treballa per crear i impulsar un entorn propici perquè Barcelona sigui una de les capitals de referència en màrqueting des de fa més de 50 anys, aportant coneixement, serveis, formació i informació a les empreses i als professionals de màrqueting.
 

El DES - Digital Business World Congress és un dels principals esdeveniments sobre Transformació digital. Es tracta de la tercera edició d'aquesta fira, que es completa amb un nodrit programa de conferèncie, amb més de 400 ponents internacionals sobre diferents aspectes de la digitalització.

 

La Fira de Barcelona organitza el congrés mundial IoT Solutions World Congress Barcelona per atreure a empreses i experts internacionals del sector i debatre sobre les noves aplicacions de l’Internet of Things en la indústria, com a solució per a les empreses, el negoci i el mercat global.

  La revista Tecnonews és una publicació digital que vol promoure el desenvolupament del sector de les TIC a Espanya i als països de parla hispana sobre la base de garantir la lliure informació, actuant com a plataforma d'expressió i col·laboració entre els diversos agents que operen en el sector. 

12 de juny de 2024

21a Festibity

12 de juny de 2024

#ITalent

Sobre nosaltres

"La gran festa de les tecnologies de la informació"

         

 

Contacte

Per a més informació:

festibity@festibity.com

T. 93 000 92 02