You are here

Vicenç Aguilera

La carrera de Vicenç Aguilera ha transcorregut de bracet del motor i la indústria automobilística. Ha fet carrera a Motor Ibérica, Seat, Ficosa i avui presideix el Clúster de la Indústria d’Automoció de Catalunya. Ha passat de tenir els cinc socis fundadors a les quasi 180 empreses que en són membres.

El clúster afavoreix la col·laboració entre companyies, fins i tot competidores, perquè la indústria catalana tingui veu i vot en el futur de l’automoció.

Mar Alarcón

Mar és una emprenedora social i la fundadora de SocialCar un model de carsharing de vehicles particulars a Espanya, tota una comunitat de confiança que millora les opcions de transport cuidant l'entorn i fomentant les relacions entre les persones, una mobilitat sostenible per mitjà del model peer to peer.

En l'actualitat, la seva emprenedoria, de lloguer de vehicles entre particulars, li permet gestionar lliurement la seva carrera professional i la seva vida personal.

Mariola Dinarès

Cada dia de 13 a 14h dirigeix i presenta el programa de tendències a les xarxes socials de Catalunya Ràdio, el Popap. Va començar com a periodista i locutora a la ràdio i des del 2003 fins avui dia capficada completament en l'ús de les noves tecnologies.

L'any 2017 va ser guardonada amb el premi DonaTIC Divulgadora 2017, que reconeix la tasca de divulgació de les TIC en l'àmbit de la comunicació. Presentarà la 16a edició de la Festibity!

Pipo Serrano

Amb una àmplia experiència en ràdio i televisió així com en la creació, direcció i subdirecció de programes i equips per als mitjans. Llicenciant en periodisme i humanitats, periodista radiofònic, assessor en qüestions 2.0, professor universitari de "Journalism 2.0" i Social Media. 

Actualment és Director d'estratègia digital a una productora de reputació anomenada Broadcaster. Ha sigut col·laborador a Onda Cero, Rac1, Punto Radio, Catalunya Radio, RNE, beteve, 8 al dia...

Esdeveniment

19 de Juny de 2018

16a edició de la Festibity
Dimarts 19 de Juny 2018
Teatre Nacional de Catalunya

Sobre nosaltres

"La gran festa de les tecnologies de la informació"

          

Contacte

Per a més informació:

festibity@festibity.com

T. 93 000 92 02