Club Festibity

Formar part del Club Festibity significa poder gaudir d'experiències i accions exclusives i úniques durant tot un any. Activitats de tot tipus (de networking, culturals, lúdiques) que són dissenyades especialment per als col·laboradors o clients que són partners de la Festibity. Cada edició va associada a diverses activitats relacionades amb la temàtica de l'esdeveniment.Acontinuació podeu veure un resum de les activitats realitzades fins al moment. 

2024

Trobada de CIOs amb CIOS.cat i partners del Club Festibity en aquesta 4a edició ADNTIC. Una jornada on diferents talents TIC s'uneixen per fer networking. Una taula-debat: "iTalent i Talent Digital amb CIOS"Llegeix més a la pàgina de l'ADNTIC.

  

 • Sessions divulgatives dels partners premium

Activitat exclusiva pels partner Premium del Club Festibity 23-24, on s'ofereix realitzar una xerrada divulgativa a socis de FIB Alumni i a alumnes de la FIB-UPC

    

 

 • Experiència Mirador Torre Glòries

           Partners Premium i Corporate. Diverses dates durant el 2024

El Mirador de la Torre de Glòries, un nou tipus d'observatori que permet conèixer Barcelona amb una nova mirada i que ofereix una experiència inoblidable i sensorial.

El Mirador de la Torre de Glòries va ser premiat a la iniciativa TIC de la Festibity del 2022. 

  

Activitats realitzades durant el 2023

 • UPCTalk
  Divendres 20 de novembre del 2023

Esmorzar networking per traslladar inquietuds i conversar de temes d'actualitat del sector amb el Rector de la Universitat Politècnica de Catalunya, Daniel Crespo, i amb la presència del secretari de Telecomunicacions i Transformació Digital de la Generalitat de Catalunya, Sergi Marcén.

       

 

 • Trobada exclusiva amb Ricky Rubio
  Dijous 20 de juliol del 2023

Activitat de networking exclusiva pels partners del Club Festibity 20-21 i Club Festibity 23-24 amb l'estrella de la NBA, el jugador dels Cleveland Cavaliers, Ricky Rubio a les instal·lacions del Rectorat de la Universitat Politècnica de Catalunya i una visita privada al Barcelona Supecomputing Center.

  

 

 • 20a Festibity: Tecnologia amb propòsit i felicitat
  Dimecres 21 de juny del 2023 

Celebració de la 20a edició de la Festibity al Teatre Lliure de Montjuïc a Barcelona sota el lema #20anys amb prop de 500 convidats entre els quals: Patrocinadors del Club Festibity 23-24, Fibers, CIOs, socis FIB Alumni, autoritats...

      

 

 

Trobada de CIOs amb CIOS.cat en aquesta 3a edició ADNTIC. Una jornada on diferents talents TIC s'uneixen per fer networking. Una taula-debat: "Tendències en el mercat Cloud", amb els CIOs d'Intermón Oxfam, Fundació Pasqual Maragall, Nexus Energia i la UOC. Llegeix més a la pàgina de l'ADNTIC.

      

 

 • Experiència gastronòmica premium: Gastronomia 3D (Hermanos Torres)
  2023

    

 

 • Trobada anual de partners i networking 
  18 abril 2023 a l'Edifici Mediapro

Seguint amb la temàtica de les indústries creatives els partners del Club Festibity 22-23 van assistir a la pròxima trobada de partners i dinar-networking als millors platós audiovisuals d'Europa, al grup Mediapro. Amb una visita guiada exclusiva al Centre de Producció Audiovisual, exposició a l'auditori d'Overon i el llançament de la nova edició del Club Festibity.​​

      

 

 • Sessió FIB Alumni: Xerrada Ciberseguretat amb Ackcent
  16 de febrer de 2023

Activitat exclusiva pels partner Premium del Club Festibity 22-23, utilitzada pel partner Premium Ackcent Cybersecurity, on s'ofereix realitzar una xerrada educativa a socis FIB Alumni i alumnes de la FIB-UPC. En aquesta ocasió hem parlat de ciberseguretat i hackeig ètic amb la ponència: "De professió, hacker ètic" a càrrec d'Eduard González. Un seminari entretingut i amb molt de talent jove, enfocat a les noves generacions d'analistes de ciberseguretat.

      

 

 • Visita BSC:  Futur MareNostrum 5 i laboratoris xips
  31 de gener del 2023

Activitat que recuperem del 2020 oferida exclusivament pels partners Club Festibity 20-21 i també pels partners Premium del Club Festibity 22-23, així com la Junta FIB Alumni al Barcelona Supercomputing Center, on hem sigut de les primeres visites a les futures instal·lacions del centrei el MareNostrum 5.

      

 

Activitats realitzades durant el 2022

 • Resultats comunicació i brànding partners 22-23
  Primer període: juny-octubre 2022

Durant finals del mes de novembre els departaments de comunicació del partners del Club Festibity 22-23 van rebre els resultats de les accions de comunicació i brànding realitzats durant el primer període del projecte.

Dossier de comunicació d'exemple: Partner PREMIUM (en català)

Dossier de comunicació d'exemple: Partners CORPORATE (en català)

 

 • 19a Festibity: Economies Creatives
  Dimecres 5 d'octubre del 2022 

Celebració de la 19a edició de la Festibity a la Terminal D de creuers del Port de Barcelona sota el lema #economiesCREATIVES amb prop de 500 convidats entre els quals: Patrocinadors del Club Festibity 22-23, Fibers, CIOs, socis FIB Alumni, autoritats...

          

 

 • Experiència Gastronòmica Observatori Fabra: Sopar amb estrelles
  Patrocinadors Premium. Diverses dates durant el 2022

Prop del cim del Tibidabo, l'Observatori Fabra, ofereix una experiència gastronòmica inoblidable oferida per tots els patrocinadors Premium del Club Festibity 22-23. 

          

 

 • Acte de cloenda de la celebració 50è Aniversari UPC
  Patrocinadors Premium i Corporate 22-23. Dilluns, 7 de juny de 2022 

L'acte de cloenda de la celebració del 50è aniversari de la UPC va ser un moment màgic de trobada entre persones, empreses i institucions que han fet possible els 50 anys de la universitat. Aquest acte va ser l'inici de les contraprestacions pels patrocinadors del Club Festibity 22-23, que van ser convidats a formar-hi part. 

          

 • Trobada de partners i networking al Centre d'Arts Digitals IDEAL
  Patrocinadors Gold i Silver. Dijous 9 de juny de 2022 

La trobada de cada edició amb els partners, personalitats i membres de la Junta FIB es va realitzar al Centre d'Arts Digitals IDEAL on vam poder conèixer a fons una exposició biogràfica de Frida Kahlo amb una exhibició immersiva que combina arts digitals, projeccions de gran format, realitat virtual i entorns expositius clàssics. En acabar vam realitzar un còctel dinar networking a l'Hotel ILUNION

          

 • ADNTIC Debat híbrid: "Desxifrant les criptomonedes"
  Dimecres 30 de març de 2022 

Els partners, CIOs, socis FIB Alumni i membres de la Junta FIB van poder conèixer a fons el que hi ha darrere de les criptomonedes, com funcionen i l'impacte a nivell econòmic i social amb la celebració de la 2a edició de l'ADNTIC. L'acte va tenir lloc a l'Auditori Vèrtex de la UPC i es va poder seguir en directe per YouTube. Mira'n el vídeo! 

          

 

Activitats realitzades durant el 2021

 • Networking amb David Ferrer i Xavier Milà
  Divendres 8 d'octubre del 2021 

Els partners van poder conèixer el nou Districte Administratiu de la Generalitat de Catalunya de la mà de David Ferrer, secretari de Polítiques Digitals, i Xavier Milà, director del CTTI al nou Districte Administratiu de la Generalitat de Catalunya. 

          

 

 • Trobada amb CIOS al Port de Barcelona + dinar de partners 
  Dimecres 7 de juliol del 2021 

Els partners i els principals CIOS del sector van poder conèixer el projecte tecnològic i d'innovació del Port de Barcelona de la mà dels seus màxims responsables. Seguidament van gaudir d'un passeig en vaixell mentre prenien una beguda i feien networking. La jornada va finalitzar amb el ja tradicional dinar de partners a l'hotel Eurostars Grand Marina. 

          

 

 • ADNTIC: debat híbrid  
  Dimecres 14 d'abril del 2021 

En el marc del 50è aniversari de la UPC vam celebrar aquest debat amb l'objectiu de reivindicar i posar en valor la feina realitzada pels i les professions de les TIC. L'acte va tenir lloc a l'Auditori Vèrtex de la UPC i es va poder seguir en directe per Fibracat TV. Mira'n el vídeo! 

             


 

Activitats realitzades durant el 2020

 • Trobada de partners al Palau de la Música Catalana
  Patrocinadors Gold i Silver. Dijous 5 de març del 2020 

La trobada de cada edició entre tots els parters amb els principals responsables de la FIB i de FIB Alumni va tenir lloc al Palau de la Música Catalana. Primer es va realitzar una visita guiada per gaudir d'aquesta perla arquitectònica del modernisme català i seguidament, un dinar al Mirador del Palau.​

             


 

Activitats realitzades durant el 2019

 • Visita a mida al Centre de Control de la Guàrdia Urbana de Barcelona 
  Patrocinadors Gold i Silver. Dimarts 12 de novembre i dijous 14 de novembre del 2019 

Visita exclusiva al Centre de Control de la Guàrdia Urbana de Barcelona, (c.Lleida). Recepció per part dels responsables.

            
 

 • Cuina creativa al restaurant Disfrutar 
  Patrocinadors Gold. Diverses dates durant el 2019 

Un dels punts forts de la Festibity és el de disfrutar. Volem que gaudiu de la cuina creativa d'un dels millors restaurants de Barcelona, el Restaurant Disfrutar.

            
 

 • Demo Drons: visita a l'EEATC i demostració amb vols de drons  
  Patrocinadors Gold i Silver. Dimecres 30 d'octubre del 2019 

Un Demostració amb vols de drons i xerrada per part de EEATC (Escola d'Enginyeria de Telecomunicacions i Aerospacial de Castelldefels) per part de la UPC.

            
 

 • Amazon: visita exclusiva a les instal·lacions del centre logístic
  Patrocinadors Gold. Dimart 17 de setembre del 2019 

Visita exclusiva a les instal·lacions del centre logístic d'Amazon al Prat del Llobregat. Recepció per part d'un directiu de la companyia.​

            
 

 • Simuteca: vol amb simulador 737-NGV 
  Patrocinadors Gold. Diverses dates durant el 2019 

El simulador representa l'interior a escala real de la cabina de pilotatge d'un Boeing 737-8700 a partir d'un programari, un maquinari i una tripulació.

            


 

Activitats realitzades durant el 2018 

 • Universal Robots: trobada networking amb partners 
  Patrocinadors Gold i Silver. Novembre del 2018 

Una experiència amb els líders mundials de la robòtica col·laborativa de la mà de Jordi Pelegrí, Business Development Manager a Espanya i Portugal i Alejandro Climent, Director tècnic del sud d’Europa i posterior dinar networking a l'Hotel Princess, presidit pel rector de la UPC, Francesc Torres.

             

  

 • Visita al Barcelona Supercomputing Center (BSC)
  Patrocinadors Gold i Silver. 2 i 4 d'octubre del 2018 

Dues visites programades per al supercomputador Marenostrum. Activitat ideal per compartir amb col·laboradors i/o clients.

            

 

 • Visita a l'Institut de Ciències Fotòniques (ICFO)
  Patrocinadors Gold i Silver. Maig del 2018 

Visita a les instal·lacions de l'ICFO a Castelldefels de la mà del seu director, Lluís Torner, i el seu equip, on es duen a terme presentacions de tecnologies associades al Graphene Flagship i al Quantum Flagship.

            
 

 • ​Tickets Experience
  Patrocinadors Gold. Diverses dates durant el 2018 

La gastronomia també forma part del nostre club, per això, els patrocinadors Gold han pogut gaudir d'una experiència VIP, de la mà dels germans Adrià, al restaurant TICKETS de Barcelona. 

            
 

 • CIONET "La Revolución de las Máquinas"
  Patrocinadors Gold. Abril del 2018 

CIONET organitza periòdicament trobades amb grups reduïts de CIOs i CEOs al voltant d'una temàtica, amb el networking com a punt clau. El 25 d'abril de 2018 els nostres patrocinadors van poder assistir a l'acte "La Revolución de las Máquinas. Hacia la era de la inteligencia artificial". 

            
 

 • TESLA: Trobada networking amb partners
   Patrocinadors Gold i Silver. Gener del 2018 

Visita guiada a càrrec de Pere Brugal, actual director de TESLA al Sud d'Europa, acompanyat d'un còctel dinar al Gallery Hotel presidit pel rector de la UPC Francesc Torres. L'esdeveniment va incloure una prova de conducció gratuïta a les instal·lacions del fabricant nordamericà a L'Hospitalet. 

            


Activitats realitzades durant el 2017 

 • Visita a mida al Complex Egara - Mossos d'Esquadra 
  Patrocinadors Gold i Silver. Desembre del 2017

Visita al Complex Egara, el quarter general dels Mossos d'Esquadra, a Sabadell, en el marc de la 14a Festibity, dedicada a la Ciberseguretat. Durant l'esdeveniment els nostres patrocinadors van poder conèixer de més a prop seccions com els TEDAX i les brigades mòbils, com també va incloure una xerrada pròpiament centrada en la ciberseguretat amb el sotinspector Marc Tortellà i el facultatiu Erik de Luis.

            

 

 • Circuit de Catalunya: GT Driving Experience amb Ferrari
  Patrocinadors Gold. Juny del 2017

Conduir un Ferrari és una exclusiva experiència per a tot afeccionat al motor. Bellesa, potència, velocitat, adrenalina... són algunes de les qualitats que els nostres patrocinadors Gold van poder sentir en el seu màxim esplendor. El pack també va incloure un dinar al restaurant Paddock i una visita guiada al Circuit.

            


Activitats realitzades durant el 2016 

 • Visites al Barcelona Supercomputing Center (BSC)
  Patrocinadors Gold i Silver. Diverses dates durant el 2016  

Diverses visites guiades i personalitzades al llarg de l'any al MareNostrum, la supercomputadora més potent d'Espanya i la tercera més ràpida d'Europa.

            

 

 • Visita privada a la Fundació Joan Miró
  Patrocinadors Gold i Silver. Novembre del 2016

Visita privada a la Fundació Joan Miró. Durant l'acte el museu romangué tancat al públic, i els assistents varen poder gaudir d'un tour guiat en exclusiva per la col·lecció permanent de Joan Miró. En acabar la visita i els parlaments, se celebrà un sopar còctel.

            
 

 • Futbol Club Barcelona: tour experience
  Patrocinadors Gold. Juny del 2016

Visita guiada a les instal·lacions del Futbol Club Barcelona, al Camp Nou, Es varen visitar el Museu del FCB, els vestuaris i la resta d'equipaments. En acabar es va celebrar un aperitiu a l'exterior.

            


Activitats realitzades durant el 2015 

 • Barcelona Supercomputing Center: xerrada amb Mateo Valero
  Novembre del 2015

Visita al Marenostrum, la supercomputadora més potent d'Espanya, amb l'acompanyament del director del BSC, Mateo Valero, que durant la visita va mostrar als assistents les instal·lacions, així com va explicar-los la seva història i les seves aplicacions. L'acte va acabar amb un dinar-networking a la Sala del Llac del Rectorat de la UPC.

            

3r ADNTIC. Acte amb CIOs 
29 de març de 2023 a la Sala d'Actes de l'EEBEE

Col·laboradors

Organització

Universitat Politècnica de Catalunya

Partners Basic

12 de juny de 2024

21a Festibity

12 de juny de 2024

#ITalent

Sobre nosaltres

"La gran festa de les tecnologies de la informació"

     

 

Contacte

Per a més informació:

festibity@festibity.com

T. 93 000 92 02