Accenture és una companyia global de serveis professionals i capacitats digitals, de cloud i de seguretat. Combinant una experiència d'habilitats especialitzades en més de 40 sectors econòmics, presten serveis d'Estratègia, Màrqueting, Tecnologia i Operacions, impulsats per la xarxa de centres de tecnologia avançada i operacions intel·ligents més gran del món amb 699.000 professionals prestant servei en més de 120 països.

IBM és una reconeguda multinacional, capdavantera en recerca, desenvolupament i fabricació de tecnologies de la informació, incloent sistemes informàtics, programari, xarxes, cloud híbrid, intel·ligència artificial, sistemes d'emmagatzematge i microelectrònica. Transforma aquestes avançades tecnologies en solucions i serveis professionals.

IPM, a Ricoch Company des de 1980 amb innovació, compromís, flexibilitat i transparència com a termes associats. Pertayen al Grup Ricoh, la companyia acompanya i ajuda als clients proporcionant solucions transversals de IT amb un alt valor afegit. El focus de la companyia està posat en l'evolució de la tecnologia i en els nous procediments de maneig d'informació que es generen.

Inetum és una companyia de serveis àgil que proporciona serveis i solucions digitals i un grup global que ajuda companyies i institucions a aprofitar al màxim el flow digital. En un context de continu moviment, en el qual les necessitats i els usos es reinventen constantment, el grup Inetum, es compromet amb tots aquests actors a innovar, continuar adaptant-se i mantenir-se a l'avantguarda.

Minsait by INDRA és una de les principals empreses globals en consultoria i transformació digital. Impulsen la transformació dels negocis i la societat mitjançant solucions i serveis innovadors, posant les persones al centre. Desenvolupen una oferta integral de solucions pròpies i serveis avançats i d’alt valor afegit en tecnologia, a la qual afegeixen una cultura única de fiabilitat i flexibilitat.

Salesforce és el proveïdor número 1 de CRM, la tecnologia que permet a les empreses establir un nou marc de relacions amb els seus clients en l'era digital i a les administracions públiques transformar les relacions amb els ciutadans. Sota el nom de Salesforce Customer 360, la companyia comercialitza solucions cloud de màrqueting, vendes, eCommerce, servei, analítica de dades, integració i molt més. 

  

Aktios és una empresa que posa la tecnologia a l'abast de tots. Nascuda a Barcelona, centra la seva activitat en l'àmbit estatal i estén el seu mercat cap a LATAM i EU. Porta més de 10 anys oferint i implementant solucions a empreses per a impulsar el seu negoci digital i accelerar el canvi. Ofereix un ampli ventall de serveis com consultoria tecnològica, e-commerce, UX/UI, ciberseguretat, infraestructura cloud i BPO.

  

Caixabank Tech desenvolupa solucions financeres end to end amb un clar objectiu: reinventar les regles de joc a nivell tecnològic d'una forma intel·ligent, flexible i amb un impacte real en la societat.

  

Capgemini és líder mundial en l’associació amb empreses per a transformar i gestionar el seu negoci aprofitant el poder de la tecnologia. El grup segueix cada dia el seu propòsit d’alliberar l’energia humana mitjançant la tecnologia per a crear un futur inclusiu i sostenible, amb el sòlid llegat de 50 anys i la seva profunda experiència en la industria.

  

CARVER és una empresa de serveis TIC, fundada l'any 2002, participada exclusivament per tècnics que treballen en la companyia. La missió de Carver és acompanyar als clients, adaptant-se a les seves característiques, en la gestió digital dels seus negocis. La seva visió és ser l'empresa TIC de proximitat, especialitzada i de confiança, de les millors companyies del seu entorn empresarial.

DesideDatum Data Company és una consultora tecnològica especialitzada en projectes de dades per a l'administració pública i l'empresa privada, que creu en el potencial de les dades per a transformar les organitzacions i la societat. S'especialitza en govern de les dades, dades obertes, analítica de dades, transparència i retiment de comptes, i innovació pública.

   

DXC Technology és una companyia líder mundial en serveis TIC que gestiona i modernitza els sistemes de missió crítica integrant-los amb noves solucions digitals per tal d’aconseguir millors resultats de negoci pels clients. El seu abast global i talent, les plataformes d'innovació, la independència tecnològica i l’extensa xarxa de socis són claus per al seu èxit.

Flexxible és una empresa d’àmbit estatal amb més de 15 anys oferint solucions en la gestió dels llocs de treball híbrids a través d’una sola plataforma que automatitza el procés de suport i d'anàlisi a l'usuari final. Compta amb oficines a Espanya, el Regne Unit, el Brasil, i els Estats Units i clients a tot el món.

 

HPE és una empresa edge-to-cloud global creada per a transformar negocis. Connectant, protegint, analitzant i actuant sobre totes les dades i aplicacions s'allotgin on s'allotgin, de l'extrem al núvol, per a poder convertir els coneixements en resultats a la velocitat necessària i progressar en el complex món actual.

   

IThinkUPC és l'empresa de consultoria i serveis digitals avançats de la Universitat Politècnica de Catalunya (UPC). Crea solucions i serveis que ajuden les organitzacions a ser més competitives millorant la vida de les persones. Combinen el coneixement generat a la UPC amb el talent i l'experiència del seu equip format per més de 250 professionals de l’enginyeria i la consultoria.

Kawaru Consulting és una consultora tecnològica especialitzada en la realització de projectes de gran impacte amb noves tecnologies d’última generació (Blockchain, IA, Ciberseguretat),. Ens diferenciem per dissenyar projectes a mida i creats de forma personalitzada  per a cada client, acompanyant-los en la implementació per garantir l’èxit en cadascun d’ells. Estem especialitzats en els sectors: administracions publiques, banca, salut i educació.
     Kyndryl és una empresa amb experiència en el disseny, l'execució i la gestió de sistemes tecnològics moderns i fiables. És un dels principals proveïdors mundials de serveis d'infraestructura de TI que presta servei a milers de clients empresarials a més de 60 països: serveis de Cloud, Core Enterprise y Cloud, Serveis de llocs de treball digitals, xarxes i Edge, serveis de seguretat i resiliència i consultoria.
 

NetApp empresa de software centrada en les dades i enfocada en el núvol que ajuda les organitzacions a treure el màxim partit a les seves dades en l'era de l'accelerada transformació digital. La companyia ofereix sistemes, software i serveis cloud que permeten als clients tenir les seves aplicacions en el centre de dades i en el núvol, tant si estan desenvolupant en el núvol o movent-se cap al núvol.

NTT DATA, part del Grup NTT, és una companyia innovadora global de serveis empresarials i d'IT amb seu a Tòquio. Ajuda els seus clients en el procés de transformació a través de consultoria, solucions industrials, serveis de processos comercials, modernització digital i d'IT i serveis administrats. La companyia demostra el seu compromís amb l'èxit a llarg termini dels seus clients, combinant l'abast global amb l'atenció local.

   

Seidor és una companyia multinacional de serveis TI de consultoria tecnològica, desenvolupament i manteniment d’aplicacions, infraestructures i outsourcing. Ajuda les empreses a ser més competitives, a institucions i administracions públiques a connectar millor amb els ciutadans mitjançant les oportunitats de les tecnologies. Es basen en una proposta integral, capacitat global i un equip de 5.000 professionals.

   

Sopra Steria reconegut líder europeu en consultoria, serveis digitals i desenvolupament de software, ajuda als seus clients a impulsar la seva transformació digital i obtenir beneficis tangibles i sostenibles. Col·loca a l'ésser humà en el centre de la seva acció i es compromet amb els seus clients. Amb 50.000 empleats en gairebé 30 països, va generar ingressos de 5.100 milions d'euros en 2022.

T-Systems filial de serveis digitals del Grup Deutsche Telekom, és un dels principals proveïdors mundials de serveis tecnològics. És un partner tecnològic de confiança amb un gran know-how i àmplia experiència en el desenvolupament de projectes de digitalització en indústries com la manufacturera i d'automoció, retail i oil & gas, en administracions públiques i sistemes sanitaris, entre d'altres.

L’Ajuntament de Barcelona compta amb l’Institut Municipal d’Informàtica per a liderar la transformació digital de la ciutat. L’IMI proporciona serveis tecnològics a través de l’estratègia, l’assessorament, el suport i l’impuls en projectes i programes de l’àmbit TIC. És un referent en l'aplicació de les tecnologies de la informació i la comunicació per millorar la qualitat de vida de la ciutadania i l'eficiència de l’Administració Pública.

La Diputació de Barcelona és una institució de govern local que impulsa el progrés i el benestar dels ciutadans del seu àmbit territorial: la província de Barcelona, 311 municipis en xarxa. Dona suport tècnic, econòmic i tecnològic a aquets ajuntaments per tal qu puguin prestar serveis locals de qualitat de manera més homogènia a tot el territori.

El Departament de la Presidència Secretaria de Telecomunicacions i Transformació Digital s'encarrega de definir i dirigir l'estratègia sobre el model de transformació digital de l'Administració de la Generalitat i del seu sector públic, tant en el funcionament intern com de relació amb la ciutadania. Formada per un conjunt d’entitats i organismes que conformen un ecosistema connectat, s’han definit més de 300 projectes estratègics orientats a generar un impacte real a la ciutadania seguint l’estratègia d’Europa.

La Fundació i2CAT és un centre CERCA de recerca i innovació que promou el coneixement aplicat per resoldre reptes socials i de negoci, fomentant la co-creació de solucions per transformar la indústria i apoderar la ciutadania. Promou la innovació a partir del coneixement generat en el desenvolupament de projectes i activitats d'R+D+I en àrees com 5G/6G, IoT, tecnologies immersives i interactives, ciberseguretat, intel·ligència artificial, blockchain, space communications i tecnologies de la societat digital.

Col·laboradors

Organització

Universitat Politècnica de Catalunya

Partners Basic

12 de juny de 2024

21a Festibity

12 de juny de 2024

#ITalent

Sobre nosaltres

"La gran festa de les tecnologies de la informació"

         

 

Contacte

Per a més informació:

festibity@festibity.com

T. 93 000 92 02