DANIEL CRESPO | RECTOR DE LA UPC

Catedràtic de Física i actual rector de la Universitat Politècnica de Catalunya des del 2021. La seva principal línia de recerca és l'estudi de les propietats mecàniques i l'estabilitat física i química dels materials metàl·lics amorfs.

Daniel Crespo ha estat sotsdirector de l'Escola d'Enginyeria de Telecomunicació i Aeroespacial de Castelldefels, a més de director del Departament de Física de la UPC entre 2010 i 2019. Posteriorment, va ser president de la Junta de Personal Docent i Investigador de la UPC. Ha publicat més de cent articles a revistes científiques i ha dirigit deu tesis doctorals. Moltes d'elles investigant projectes successius amb finançament del Pla Estatal de Recerca Científica i Tècnica i d'Innovació.

LAURA VILAGRÀ | Vicepresidenta de la Generalitat de Catalunya

Actual vicepresidenta i consellera de la Presidència al Govern de Catalunya i Llicenciada en Ciències Polítiques i de l'Administració per l'UAB.

Va cursar un màster en Direcció Pública a Escola Superior d'Administració i Direcció d'Empreses (ESADE). És membre d'Òmnium Cultural. Ha treballat com a assessora política de càrrecs electes municipals d'ERC. Fou guardonada amb el premi Consell Interdepartamental de Recerca i Innovació Tecnològica (CIRIT) per al jovent emprenedor. El març de 2018 va passar a ocupar la gerència de la Fundació Tutelar Santa Maria de Comabella, entitat per a la protecció i la supervisió de les persones incapacitades.

 

JOSEP FERNÁNDEZ RUZAFA | Degà de la FIB

Doctor en Informàtica per la UPC i llicenciat en Informàtica a la FIB, professor titular d'universitat al Departament d'Enginyeria de Sistemes, Automàtica i Informàtica Industrial de la UPC. Anterior vicedegà de Promoció i Comunicació de la FIB.

Com a professor, imparteix docència a la FIB des del 1989, concretament en el grau en Enginyeria Informàtica i en els àmbits dels sistemes digitals, les interfícies de computadors, els sistemes incrustats, la robòtica i la visió per computador. També és professor d’innovació docent del màster en Formació del Professorat d’Educació Secundària a l’Institut de Ciències de l’Educació (ICE) de la UPC.

Membre de Grup de Recerca en Robòtica Intel·ligent i Sistemes (GRINS), desenvolupa la seva activitat científica en els camps de la robòtica assistencial, la robòtica mèdica, els sistemes de percepció i els laboratoris remots. Com a investigador, també forma part del Centre de Recerca en Enginyeria Biomèdica (CREB) de la UPC.

MIREIA OLLÉ | Presidenta FIB Alumni

Presidenta de FIB Alumni, enginyera informàtica per la UPC i actual directora de comptes a Kyndry Catalunya.

Compta amb una extensiva experiència liderant la prestació de serveis d'IT a la indústria i als clients del sector públic, ajudant-los a acceptar la transformació digital equilibrant la innovació, l'optimització de costos i la qualitat del servei. 

MAG LARI | IL·LUSIONISTA

Llicenciat en filologia catalana. S’inicia a la màgia professionalment l’any 1994, quan ha de substituir a la seva parella al Teatre Llantiol de Barcelona. Gràcies a aquella baixa, Mag Lari és il·lusionista des de fa més de trenta anys. Ha recorregut teatres de Catalunya i Espanya amb espectacles com Secrets, Splenda, Ozom i 25 Il·lusions, a més de participar en festivals internacionals de màgia a diversos països.

Destaca pel seu estil comunicatiu i la seva estètica, així com per les seves originals actuacions. Els seus espectacles prometen sempre grans il·lusions, reflectint el seu característic estil humorístic i extravagant.

Ha protagonitzat diversos programes de màgia a Televisió de Catalunya, va ser primer premi nacional de màgia còmica l’ any 1995, i entre les seves obres literàries destaquen:  Els secrets del Mag LariEls viatge del Mag Lari.

SANTIAGO NIÑO BECERRA | CATEDRÀTIC D'ECONOMIA

Catedràtic en Estructura Econòmica a IQS a la Universitat Ramon Llull de Barcelona, i un dels economistes més sol·licitats als mitjans de comunicació. S’ha convertit en un referent d’opinió en temes socioeconòmics per les seves previsions sobre la crisi econòmica i financera, aportant la seva característica visió polèmica, directa i clara. Santiago imparteix conferències i participa a debats sobre economia, macro economia, entorns econòmics i socioeconòmics, evolució empresarial i industria 4.0.

GINA ARAN  l Founder & CEO - HR Consultant

Llicenciada en Administració i direcció d’empreses a la Universitat Oberta de Catalunya (UOC), màster Internacional en psicologia i neurociència cognitiva a Universitat Autònoma de Barcelona (UAB), certificada a innovació amb Neuromarketing per ESADE.

Consultora de Recursos Humans especialitzada en lideratge i desenvolupament organitzacional. Sòcia directora d'Inginium. Professora a ESADE Executive Education.

Compta amb una trajectòria professional de 25 anys en les àrees de lideratge, gestió d’equips d’alt rendiment, gestió de canvi en multinacionals i consultora externa per a grans empreses. Actualment és professora associada a ESADE i directora acadèmica de programes d’innovació i transformació digital des de la perspectiva del talent. Dirigeix programes d’impuls al lideratge femení adreçats a dones directives i noies joves respectivament.

Membre actiu de l’associació 50 a 50 lideratge compartit, fou membre de la l'European Communication Research and Education Association, membre del Consell Assessor del congrés de salut, tecnologia i dona directiva i professional Women360Congress. Conferenciant i col·laboradora en mitjans de comunicació.

.

MARTA RIERA | DJ Trapella

Trapella és una de les DJ més destacades i l’especialista número 1 del país en deixar petjada per allà on passa amb els seus plats i una selecció de hits única que fa embogir al públic.

La Trapella és una DJ de veritat, que puja a l’escenari amb tocadiscos i mixer, que entre cançó i cançó té la capacitat tècnica d’incloure scratch, toneplays, beatjuggling... A les seves sessions en directe l’artista recupera l’essència del DJ, agafant la centralitat de l’escenari i situant al DJ com un artista amb la capacitat de generar un show que no deixa a ningú indiferent.

Obertament LGBTQ+ i amb identitat de gènere dissident, amb el color lila present representant la lluita feminista. DJ Trapella crea una festa eclèctica, barrejant els èxits més actuals amb els més alternatius, de manera que les sessions siguin dinàmiques, fresques i sorprenents.

La Trapella a més a més és un animal de directe i ja sigui amb Tribade, Elane o Lia Kali, la DJ ha treptijat escenaris de tot el món com el Central Park o el LAMC de NYC, Bogotà, Romao Ciudad de Mexico.

Enguany tenim el plaer de presentar una secció que fusiona l'excel·lència del talent humà amb la innovació tecnològica, el Talent Show.

Amb la temàtica d'aquest any, iTalent, l'acte comptarà amb la participació de diversos artistes i professionals destacats:

 

 

 

 

  • Ona Camps, una flautista que ens enlluernarà amb la seva música transcendental, transportant-nos a altres dimensions amb les seves creacions instantànies.

  • Yeshihareg, una ballarina que ens captivarà amb la seva habilitat sobre l'escenari.

  • Quim Vilamajó, qui ens mostrarà com la tecnologia i el talent es combinen per promoure la inclusió i la diversitat, demostrant-nos el seu compromís amb aquestes causes.

  • Maria Minguella, estudiant de 3r curs del Grau en Intel·ligència Artificial, que ens sorprendrà amb el seu projecte de pròtesis, il·lustrant com la tecnologia pot millorar significativament la qualitat de vida de les persones i fomentar la inclusió i l'accessibilitat.

  • Jordi Minguell, un talentós caricaturista, artista gràfic i il·lustrador que capturarà l'essència de l'esdeveniment amb la seva pinzellada màgica, deixant una empremta memorable en tots els assistents.

Col·laboradors

Organització

Universitat Politècnica de Catalunya

Partners Basic

22a Festibity - 13 maig 2025

22a Festibity

13 de maig de 2025 - Teatre Nacional de Catalunya

Sobre nosaltres

"La gran festa de les tecnologies de la informació"

         

 

Contacte

Per a més informació:

festibity@festibity.com

T. 93 000 92 02