MARTA RIERA | DJ Trapella

Trapella és una de les DJ més destacades i l’especialista número 1 del país en deixar petjada per allà on passa amb els seus plats i una selecció de hits única que fa embogir al públic.

La Trapella és una DJ de veritat, que puja a l’escenari amb tocadiscos i mixer, que entre cançó i cançó té la capacitat tècnica d’incloure scratch, toneplays, beatjuggling... A les seves sessions en directe l’artista recupera l’essència del DJ, agafant la centralitat de l’escenari i situant al DJ com un artista amb la capacitat de generar un show que no deixa a ningú indiferent.

Obertament LGBTQ+ i amb identitat de gènere dissident, amb el color lila present representant la lluita feminista. DJ Trapella crea una festa eclèctica, barrejant els èxits més actuals amb els més alternatius, de manera que les sessions siguin dinàmiques, fresques i sorprenents.

La Trapella a més a més és un animal de directe i ja sigui amb Tribade, Elane o Lia Kali, la DJ ha treptijat escenaris de tot el món com el Central Park o el LAMC de NYC, Bogotà, Romao Ciudad de Mexico.

any: 
2024
Priority: 
7
Priority Inici: 
7

12 de juny de 2024

21a Festibity

12 de juny de 2024

#ITalent

Sobre nosaltres

"La gran festa de les tecnologies de la informació"

         

 

Contacte

Per a més informació:

festibity@festibity.com

T. 93 000 92 02