Enguany tenim el plaer de presentar una secció que fusiona l'excel·lència del talent humà amb la innovació tecnològica, el Talent Show.

Amb la temàtica d'aquest any, iTalent, l'acte comptarà amb la participació de diversos artistes i professionals destacats:

 

 

 

 

  • Ona Camps, una flautista que ens enlluernarà amb la seva música transcendental, transportant-nos a altres dimensions amb les seves creacions instantànies.

  • Yeshihareg, una ballarina que ens captivarà amb la seva habilitat sobre l'escenari.

  • Quim Vilamajó, qui ens mostrarà com la tecnologia i el talent es combinen per promoure la inclusió i la diversitat, demostrant-nos el seu compromís amb aquestes causes.

  • Maria Minguella, estudiant de 3r curs del Grau en Intel·ligència Artificial, que ens sorprendrà amb el seu projecte de pròtesis, il·lustrant com la tecnologia pot millorar significativament la qualitat de vida de les persones i fomentar la inclusió i l'accessibilitat.

  • Jordi Minguell, un talentós caricaturista, artista gràfic i il·lustrador que capturarà l'essència de l'esdeveniment amb la seva pinzellada màgica, deixant una empremta memorable en tots els assistents.

any: 
2024
Priority: 
8
Priority Inici: 
8

12 de juny de 2024

21a Festibity

12 de juny de 2024

#ITalent

Sobre nosaltres

"La gran festa de les tecnologies de la informació"

         

 

Contacte

Per a més informació:

festibity@festibity.com

T. 93 000 92 02