GINA ARAN  l Founder & CEO - HR Consultant

Llicenciada en Administració i direcció d’empreses a la Universitat Oberta de Catalunya (UOC), màster Internacional en psicologia i neurociència cognitiva a Universitat Autònoma de Barcelona (UAB), certificada a innovació amb Neuromarketing per ESADE.

Consultora de Recursos Humans especialitzada en lideratge i desenvolupament organitzacional. Sòcia directora d'Inginium. Professora a ESADE Executive Education.

Compta amb una trajectòria professional de 25 anys en les àrees de lideratge, gestió d’equips d’alt rendiment, gestió de canvi en multinacionals i consultora externa per a grans empreses. Actualment és professora associada a ESADE i directora acadèmica de programes d’innovació i transformació digital des de la perspectiva del talent. Dirigeix programes d’impuls al lideratge femení adreçats a dones directives i noies joves respectivament.

Membre actiu de l’associació 50 a 50 lideratge compartit, fou membre de la l'European Communication Research and Education Association, membre del Consell Assessor del congrés de salut, tecnologia i dona directiva i professional Women360Congress. Conferenciant i col·laboradora en mitjans de comunicació.

.

any: 
2024
Priority: 
18

12 de juny de 2024

21a Festibity

12 de juny de 2024

#ITalent

Sobre nosaltres

"La gran festa de les tecnologies de la informació"

         

 

Contacte

Per a més informació:

festibity@festibity.com

T. 93 000 92 02