Proposta guanyadora de la Menció Iniciativa TIC 2021

Plataforma Expert.AI, una plataforma híbrida per a la comprensió del llenguatge natural per EXPERT.AI 

La plataforma d'intel·ligència artificial Expert.AI té un enfocament únic per al llenguatge natural híbrid, que combina la comprensió simbòlica (NLU), similar a la humana i l'aprenentatge automàtic (ML) per a extreure coneixement útil de les dades no estructurades per a millorar la presa de decisions. Integrant el millor de NLU i ML, la plataforma expert.ai automatitza de manera intel·ligent els processos de negoci i recopila coneixements rellevants i crítics, a partir de tota la informació disponible a l'entorn de les dades empresarials.

Consulta la candidatura | Consulta'n més detalls | Mira el webinar  

    

 

 

 

 

 

 

 

 

Totes les propostes presentades a la Iniciativa TIC 2021 

  • Gavius, un projecte innovador per a l'administració facilitant la solicitud, tramitació i gestió de prestacions socials per INETUM

Inetum aporta a Gavius la seva experiència en innovació i transformació digital en l'àmbit de l'Administració Pública. Inetum no sols defineix i desenvolupa la solució, és una peça clau en la definició del disseny de serveis públics digitals a l'ésser el coordinador tècnic del cicle de definició (Design Thinking), prototipado i testatge (Lean) de Gavius.

Consulta la candidatura | Consulta'n més detalls | Mira el vídeo 

 

  • UAV's, rescat de persones (Unmanned Aerial Vehicle - Drone & 5G) per CAPGEMINI

Garantir l'èxit en les operacions de rescat utilitzant la xarxa 5G , mitjançant la identificació de punts calents, que corresponguin a un ésser humà, i generar un mapa que millori l'eficàcia de la cerca per part de Creu Roja. A més el 5G oferirà una amplada de banda suficient per a poder transmetre imatges en temps real amb la finalitat d'escurçar els temps de cerca, i evitar el risc de defunció.

Consulta la candidatura

 

  • Credencials digitals, passat, present i futur per IN2

Les persones físiques, tant en l'àmbit personal com en el laboral, estan acostumades a haver de demostrar a tercers determinades característiques i requisits, i per a això altres entitats s'encarreguen de generar la documentació pertinent que corrobori aquestes característiques. Aquesta demostració es basa en "certificats" de diversos tipus emesos per organismes acreditats per a fer això.

Consulta la candidatura

 

  • Antser, la primera eina de canvi de comportament del món dissenyada per a nens i joves per MEDIACLOUD

Projecte que s’ha fet des de Barcelona que s’ha implementat a UK primerament i s’està expandint a nivell internacional, tot i que encara no ha aterrat a la península Ibérica. El projecte es basa en la posta en marxa de un entorn de comunicació a temps real (en directe) multi plataforma ajuntant Realitat virtual, Vídeo 360, Webcams amb una visó Multiusuari.

Consulta la candidatura | Consulta'n més detalls 

 

  • Webapp: Sóc Contacte Estret, una aplicació per informar com a contacte estret de COVID, i com actuar en conseqüència per OPENTRENDS

Per a solucionar la situació de col·lapse del servei sanitari, es va decidir dotar a la ciutadania d'una eina que li permetés aclarir que és un contacte estret, determinar si ho són i com actuar en conseqüència. Una eina clara, fàcil d'usar, atractiva per al públic jove. A més ha de ser conceptualitzada, construïda i desplegada en el menor temps possible.

Consulta la candidatura 

12 de juny de 2024

21a Festibity

12 de juny de 2024

#ITalent

Sobre nosaltres

"La gran festa de les tecnologies de la informació"

         

 

Contacte

Per a més informació:

festibity@festibity.com

T. 93 000 92 02