NEIL HARBISSON | CÍBORG 

Fill de pare irlandès i mare catalano-alemanya, va aconseguir vèncer l'acromatòpsia amb una antena que forma part del seu cos i li permet "escoltar els colors". Tota una sinestèsia. Amb 21 anys va ser la primera persona del món reconeguda com a cíborg després d'insistir i presentar diverses sol·licituds a l'oficina de passaports britànica perquè li reconeguessin l'antena que porta implantada al cap com una part més del seu cos i com a part de la seva imatge. L'any 2010, Neil Harbisson i Moon Ribas van crear la Cyborg Foundation, una plataforma internacional per ajudar els humans a convertir-se en cíborgs. 

BASKET BEAT | ESPECTACLE

Basket Beat és una entitat, un projecte i una metodologia amb la que acompanyen a persones en el seu creixement personal, especialment a aquelles amb menys oportunitats, a través de la creació i aprenentatge musical en grup i amb pilotes de bàsquet.

A Basket Beat entenen la cultura com un fenomen col·lectiu i dinàmic que fem servir de forma intensiva en la mesura que dissenyem les activitats i pensem tot el que les envolta per a que es generin canvis.

XANTAL LLAVINA | PRESENTADORA

És una periodista catalana que ha desenvolupat la seva carrera a la ràdio, televisió i premsa escrita. Des del 2017 dirigeix i presenta el programa de divulgació Revolució 4.0 a Catalunya Ràdio i TV3. Ha treballat a TV3, Catalunya Ràdio, Barça TV, Barcelona TV, El Punt Avui TV, RAC 1, Punto Radio, El Punt Avui, Ràdio 4 RNE. Ha estat guardonada amb el Premi Dona TIC 2018 en la categoria de Divulgadora, per la seva tasca en l’àmbit de la comunicació vinculada a les tecnologies de la informació i la comunicació.

El 2020 va publicar el llibre #SomDigitals: Descobreix quins seran els protagonistes de la Revolució Digital, del qual és coautora.

JORDI PUIGNERÓ | VICEPRESIDENT 

És enginyer màster en Sistemes d'Informació per la Universitat de Surrey (Regne Unit). Del 1997 al 2001 va treballar a Frankfurt com a enginyer TIC al departament informàtic del Deutsche Bank. El 2001 va tornar a Catalunya per treballar en una empresa multinacional de tecnologia. Actualment rep el càrrec de Vicepresident i conseller de Polítiques Digitals i Territori de la Generalitat de Catalunya.

Algunes de les principals accions durant el seu mandat han estat el desplegament de la xarxa de fibra òptica per Catalunya, l'arribada dels primers cables submarins a Catalunya, l’impuls del 5G o l’enlairament del primer nanosatèl·lit de la Generalitat. 

XAVI CAZORLA

Imitador, guionista

Imitador, guionista, locutor, redactor; actualment es troba a TV3, al Polònia, al Tot es Mou i al Zona Zàping, així com a l'Onze del canal Esport 3. A la Ràdio es troba a La Transmissió d'en Torquemada, la TdT, a Catalunya Ràdio.

També fa feines de doblatges habitualment per l'APM de TV3, i per falques publicitàries. I si aneu molt desesperats li podeu demanar que us casi, que també ha oficiat casaments, pobre noi.

12 de juny de 2024

21a Festibity

12 de juny de 2024

#ITalent

Sobre nosaltres

"La gran festa de les tecnologies de la informació"

         

 

Contacte

Per a més informació:

festibity@festibity.com

T. 93 000 92 02