You are here

European Blockchain Convention

Barcelona acollirà la primera edició de l’European Blockchain Convention, el proper mes de novembre, convenció que reunirà més de 500 assistents arribats de tot Europa i que comptarà amb les ponències de més de 50 experts sobre el present i el futur de la tecnologia Blockchain, seus principals casos d’ús i la regulació més recent.

La trobada se celebrarà el dia 29 de novembre. Es debatran qüestions com la identitat digital en el nou internet del valor, el sorgiment de les ics (Initial Coin Offering) i les quests (Security Token Offering) com a nous vehicles de finançament i les repercussions de l’emissió de moneda digital per part dels bancs Centrals. Altres panells giraran al voltant del marc regulador del blockchain, el seu potencial per descentralitzar indústries i els casos d’ús en elsector financer, l’Internet de la Coses (IOT) i les Ciutats Intel·ligents.

Alguns dels ponents que participaran en l’edició d’enguany són Sergio Gorjón, Divisió d’Innovació del Banc d’Espanya; Cătălin Sorin, Membre del Parlament Europeu; Thomas Moser, Conseller del Banc Nacional de Suïssa; Marta Piekarska, directora de Ecosistema d’Hyperledger; Michael Kumhof, Banc Central d’Anglaterra; Cristina Carrascosa, membre de l’Observatori i Fòrum Blockchain de la Unió Europea; Virginia Cram Martos, Blockchain Project Leader de les Nacions Unides; Lory Kehoe, Managing Director en ConsenSys; Montse Guàrdia, directora de Transformació Digital i Innovació i Vicepresidenta de Alastria.

Per a més informació: http://eblockchainconvention.com/agenda/Comparteix això:

Esdeveniment

19 de Juny de 2018

16a edició de la Festibity
Dimarts 19 de Juny 2018
Teatre Nacional de Catalunya

Sobre nosaltres

"La gran festa de les tecnologies de la informació"

           

 

Contacte

Per a més informació:

festibity@festibity.com

T. 93 000 92 02